Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frakcja

Emiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, chciałbym się dowiedzieć jakie znaczenie w późniejszej facie gry ma wybranie frakcji, zmienia się fabuła czy o co chodzi? Mam tez pewien problem, ponieważ nie mogę dołączyć do Crimson Legion, ponieważ nie ma tam już miejsc, zwalniają się one automatycznie czy muszę dołączyć do tej drugiej? (nie pamiętam nazwy, wiem aby, że ma niebieski "znaczek")

Opublikowano

Hejo, chciałbym się dowiedzieć jakie znaczenie w późniejszej facie gry ma wybranie frakcji, zmienia się fabuła czy o co chodzi? Mam tez pewien problem, ponieważ nie mogę dołączyć do Crimson Legion, ponieważ nie ma tam już miejsc, zwalniają się one automatycznie czy muszę dołączyć do tej drugiej? (nie pamiętam nazwy, wiem aby, że ma niebieski "znaczek")

Frakcje nie mają znaczenia żadnego, nie wpływa to w żadnym stopniu na grę. Frakcje to tylko i praktycznie daily questy, które są takie same dla obu frakcji. Możesz wybrać Cerulean Order nic to nie zmieni, jak nie chcesz to stój tam i odświeżaj cały czas miejsce się w końcu zwolni. W późniejszym etapie gry i tak możesz ją zmienić.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...