Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irelia i lucian

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucian silny, moze byc nerf, nie powinien byc duzy ale riot lubi przesadzac w takich sprawach jednak bardziej biora sie za nerfenie itemow dla adc czyli np rapid fire cannon

Opublikowano

Gram czesto irelka i powiem Ci ze niszczy 80% takich renektonow wukongow, shenow czy innych offtankow, wystarczy ze potrafisz tym grac

A gdzie sie gra takimi pickami jak wukong, renekton? Bo ja tego nie spotkalem kilka miesiecy

A shenem zgnoje irelie bez zadnego problemu

Opublikowano

Irelia nie jest słaba, ale są lepsze picki :) Dollar7 trochę ciężko wierzyć twojej opinii patrząc na tą dywizje w profilu, no ale ufam, że trafiłeś tam z takim zamiarem a nie umiejętnościami gry :) 

Co do tematu to prędzej itemek dostanie nerfa, najpewniej armatka. Irelia wątpię, że dostanie nerfa, z lucianem może być różnie. Według mnie z adc missfortune powinna wpierw dostać nerfa :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Czy opłaca to nwm, ale dałyby radę :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

To co,opłaca sie do platyny mainować te 2 postacie?

Wysokie masz ambicje, jak niedawno sie pytales jak wyjsc z brazu.

Polecam gravesa do lasu, gangplanka na topa/mida, w silverze nikt tego nie gra

ewentualnie lucian, ez na bota.

W silverze moze zaorasz taka irelia, ale gdzies w polowie golda ludzie juz troche ogarniaja

Ale to wszystko tez zalezy od tego czy masz mentalnosc braza czy golda. 

Zamiast sobie potestowac te postacie to pytasz caly czas ludzi o takie pierdoly

Opublikowano

Wysokie masz ambicje, jak niedawno sie pytales jak wyjsc z brazu.

Polecam gravesa do lasu, gangplanka na topa/mida, w silverze nikt tego nie gra

ewentualnie lucian, ez na bota.

W silverze moze zaorasz taka irelia, ale gdzies w polowie golda ludzie juz troche ogarniaja

Ale to wszystko tez zalezy od tego czy masz mentalnosc braza czy golda. 

Zamiast sobie potestowac te postacie to pytasz caly czas ludzi o takie pierdoly

Co w tym złego ? Goldem byłem ale po roku niegrania i wpadnięcia do brązu jest mi tu ciezko i nie chodzi o mojego skilla tylko o ludzi z jakimi musze grać. Ja rozumiem,masz wiekszego skilla niż brąz to sie szybko wyjdzie,a co moge zrobic jak wczoraj mi koles cho ghatem zrobil 0/11 a misska zrobila 0/9 adc? I tak jest tutaj co chwile 

A co do postaci pytam dlatego bo nie chce sie nauczyć grac czyms po czym dostanie nerfa że kompletnie nic nie będzie robic,juz było troche takich postaci

79160594027661829163.png

Opublikowano

no to jak widzisz ze cho gath nie daje rady to mu pomagaj :D tak samo z ta adc jak nie daje sobie rady to rób wszystko żeby nie dedla

Opublikowano

no to jak widzisz ze cho gath nie daje rady to mu pomagaj :D tak samo z ta adc jak nie daje sobie rady to rób wszystko żeby nie dedla

Nie da sie. Flashują,healują i kij wie co jeszcze robią żeby chociaż ubic supporta a sie konczy na tym że wszyscy padają. Tam są tacy ludzie na kille pazerni że to jest juz chore

79160594027661829163.png

Opublikowano

Co w tym złego ? Goldem byłem ale po roku niegrania i wpadnięcia do brązu jest mi tu ciezko i nie chodzi o mojego skilla tylko o ludzi z jakimi musze grać. Ja rozumiem,masz wiekszego skilla niż brąz to sie szybko wyjdzie,a co moge zrobic jak wczoraj mi koles cho ghatem zrobil 0/11 a misska zrobila 0/9 adc? I tak jest tutaj co chwile 

A co do postaci pytam dlatego bo nie chce sie nauczyć grac czyms po czym dostanie nerfa że kompletnie nic nie będzie robic,juz było troche takich postaci

Wiesz co sie robi w sytuacji, jak ktos feeduje?

Idziesz w roam, zanim bedzie za pozno. A ty sie pewnie przygladasz jak gosciu robi 0/10 i jeszcze go flejmisz za kazdym razem kiedy zginie

Gosciu w koncu pierdolnie i wyjdzie z gry.

Jak naprawde chcesz wyjsc z silvera to licz sie z tym, ze nie bedziesz wygrywal kazdego meczu, nawet jak ogarniesz jakas postac w 100% i bedziesz schodzil z linni 10/0. Bo w enemy zawsze sie znajdzie jakis ogarniety ziomek albo booster albo jakis smurf.

Opublikowano

Wiesz co sie robi w sytuacji, jak ktos feeduje?

Idziesz w roam, zanim bedzie za pozno. A ty sie pewnie przygladasz jak gosciu robi 0/10 i jeszcze go flejmisz za kazdym razem kiedy zginie

Gosciu w koncu pierdolnie i wyjdzie z gry.

Jak naprawde chcesz wyjsc z silvera to licz sie z tym, ze nie bedziesz wygrywal kazdego meczu, nawet jak ogarniesz jakas postac w 100% i bedziesz schodzil z linni 10/0. Bo w enemy zawsze sie znajdzie jakis ogarniety ziomek albo booster albo jakis smurf.

Ogólnie juz wychodze na prostą,widze że jak wskazówki daje i mniej flejmie to sie lepiej gra,ale nie powiem nie lecz zdarzają sie dalej idioci co leca za killami,własnie byłem junglerem i biłem sie sam z corkim,jinx nagle zultowała,flashowała i zaczela mnie wyzywać bo killa nie dalem :D Tak jest w brązie,ale już mam b1 i 50 pkt

79160594027661829163.png

Opublikowano

Juz kiedys to mowilem i dalej mowie ze elise na low elo jest op, 1 cocoon 1 kill. Takze jesli chcesz upnac fastem elise jest dobrym pickiem.

Co co irelki dla mnie jest out, jest wiele lepszych topow teraz jednak jesli jestes dobra irelka why not. Lucian jest bardzo okej problem w tym ze prawie zawsze pickowany jak nie zbanowany. 

Opublikowano

cho ghatem zrobil 0/11 a misska zrobila 0/9 adc? I tak jest tutaj co chwile 

typowe pierdolenie brąza xD

jak byś umiał grać to byś sie im starał pomóc 0/2, 0/3 byś pingował smoka czy pozwolił wygrać innym liniom

nie wykarujesz teamu jak nie masz skilla lub nie myslisz

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...