Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierownica lub głośniki

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić albo głośniki, albo kierownicę. Najlepiej obydwa, ale bardzo mi zależy na jakości, więc to raczej nie jest możliwe.

Jaki posiadasz budżet na kupno? Górna granica - 500zł

Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) Jak najszybciej

Aktualnie posiadam 10 głośniki z Creative'a, więc jakość jest... średniawa. To samo z kierownicą - stara jak dziad, 270 stopni, skrzynia biegów nie działa.

Na głośnikach się nie znam, nie mam żadnego punktu odniesienia, z tym potrzebuję dużo pomocy.

Z kierownicą mam kilka wymagań - obrót o 900 stopni, sekwencyjna skrzynia biegów (1-x, nie + i -) no i oczywiście pedały.

Pomocy! :C

Opublikowano

Dobra kierownica kosztuje przynajmniej 2x tyle co masz, jeśli miałbym osobiście kupować to nie brałbym nic gorszego niż używany Logitech G25/G27. No chyba że to ma być zakup żeby raz na miesiąc pograć w NFS'a, wtedy większej różnicy nie będzie.

Z 2.1 masz w tej kwocie Edifiery C3, C3X i S330D, może dostaniesz używane S530D co bym polecał, jeśli chodzi o 2.0 to Microlab Solo 6C/7C, Modecom SHF80/120, Edifier R2600. Polecałbym poszukać czegoś używanego w dobrym stanie, zapłacisz mniej a to już nie są Logitechy za 139zł które padną po roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...