Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Case Clicker

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dlaczego ta aplikacja tak trolluje że za każdym razem gdy otwieram skrzynkę zatrzymuje się na czerwonym skinie a po chwili jest na niebieskim? Otworzylem juz 100 skrzynek jeszcze ani jednego czerwonego skina ani żadnej kosy. Trzy razy zatrzymało się na kosie Po czym zmieniło się na inny Skin. Tak samo z czerwonymi skinami. Pozdrawiam.

Opublikowano

Po prostu jest to pogram do naciagania badz stealowania takie rzeczy nie istnieja uswiadom to sobie przyjacielu ;)

tylko że to jest że otwierasz sobie skrzynki za darmo, a mi przelatuje masa czerwonych itp skinów, nagle kosa, po czym znika i dostaję niebieski skin

Opublikowano

Polecam mystery case otwierać , ogólnie ja przestałem w to grać bo zostawiłem sobie itemy na jakieś trade'y online jak kiedyś zrobią. Mam ponad 30k $ + w skinach , a wszystko dzięki wygranym na jackpocie ;)

Opublikowano

Masz zbugowaną grę polecam pobrać jeszcze raz lub z internetu instalke starszej wersji

Veni, vidi, vici

I came, I saw, I conqered

Opublikowano

Nie mam pojęcia wpisz w yt case clicker root i tam wszystko jest pokazane , ogólnie ja wole case openera bawie się na jackpocie tylko za darmo a tutaj w case clicker to większa strata czasu no i nabawisz się bólu palców

Opublikowano

Nie mam pojęcia wpisz w yt case clicker root i tam wszystko jest pokazane , ogólnie ja wole case openera bawie się na jackpocie tylko za darmo a tutaj w case clicker to większa strata czasu no i nabawisz się bólu palców

tylko ze jak ja gram na tym case opener, to mialem tam juz jakies kosy, wbijam na jackpota 3x z rzedu przegrywam bo jakis gosciu co mial 1% albo 7% szans wygral

Opublikowano

Uzbieraj więcej i wyczekuj jak będzie 20-24 zbetowanych skinow przez boty i snajpuj ich ^^ ja miałem 120 kos ale troche się pozbylem teraz to mam same bogactwo oprócz dragon lore'a

Opublikowano

Uzbieraj więcej i wyczekuj jak będzie 20-24 zbetowanych skinow przez boty i snajpuj ich ^^ ja miałem 120 kos ale troche się pozbylem teraz to mam same bogactwo oprócz dragon lore'a

jakby dodali sprzedawanie skinow na steam to kazdy by biegal z dopplerem po mapie :)

Opublikowano

Marzenia , w tym case openerze mogliby to rozbudować bo nudy sa mam 30k $ i nie mam co z tym robić oprócz jackpota i kontraktów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...