Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do Metin2

ProstoWPlecy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zapomniałes o grafice ? 

Nie wiem jak mam to zrozumiec - co to za zintegrowana ? (jaki to k***a model??)

Grafika question_mark.gif Zintegrowana karta graficzna
  • Zależna od procesora
question_mark.gif Chipset
  • Zależny od procesora
question_mark.gif Pojemność pamięci
  • Współdzielona z pamięci RAM

Będę mógł mieć grać 2 postaciami jednocześnie bez lagow na najwyższych ustawieniach? 

Jeli chodzi o procesor to smokojnie starczy. Na 2 pytanie nie znam odpowiedzi.

Osobiscie mam zastrzezenia co do dysku :D. Kup od razu 1TB. Warto troche doplacic i miec spokoj niz za 2-3 miechy kupowac 2 dysk ;)

Edit: A OK. Na procu pisze tak

Zintegrowany układ graficzny
  • AMD Radeon HD 8470D

Wiec dalej uwazam ze 2 konta na full rozdzielczosci powinny spokojnie smigac. W miescie tez nie powinno byc tragicznie. 

ps. czasem na privach jak najebia jakis textur i modeli brdziej zmula niz na PL. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Szczerze, myślę że spokojnie powinno się bez oporu grać. Lecz nie licz na to że stojąc w m1 przy 1k sklepów i full graczy, będziesz mieć na maxa płynność. Co prawda mój sprzęt ma X lat a działa niezawodnie do tego nagrywam w 60 fps intra czy tam trailery i wszystko działa pięknie, wiec nie musisz mieć sprzętu z NASA, aby w metka dobrze i płynnie pograć. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Za tą cenę myślę, że mógłbyś się porozglądać na alledrogo/byłej tablicy za jakimś używanym sprzętem. Myślę, że śmiało znajdziesz coś lepszego, niż toto co złożyłeś.

W swoim "zestawie" nie zawarłeś nawet karty graficznej. Moim zdaniem czasy, kiedy grało się w metka na integrze już dawno minęły, moja stara karta 512 mb która kiedyś ciągnęła po 6 kont na dt teraz krztusi się przy głównym + buffie.

Jak chcesz złożyć nowego kompa a się na tym nie znasz, zajrzyj do działu Komputery - sprzęt i poproś o złożenie czegoś w Twoim budżecie, chłopaki na pewno wymyślą coś z czego bedziesz zadowolony.

who cares?

Opublikowano

Chyba nie wiecie co to apu

Te a6-6400k jest przejściowe docelowo a10

Piszecie że nie mam grafiki a grafika jest w apu i działa z pamięcią ram

Na a8 7650k bez żadnej innej grafiki można grać w wota, gtav itp

Ja teraz mam a6 a pytam o metka a to nie jest najnowsza gra

Kopia.png

Opublikowano

Metin nie jest wymagającą grą, lecz nawet najlepszy komputer może dostać freeza.

Ten zestaw do metina w zupełności wystarczy, lecz musisz się liczyć z możliwością ścinek przy masówce sklepów, ew. bardziej wymagających tekstur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...