Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzucanie skilli

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio, gdy oglądam jakieś streamy, np. Nervariena, to zauważyłem podczas jego gry nidalką, jak rzuca na Siebie e, to nie musi kierować kursora na swoją postać. Zapewne ułatwia to w jakiś sposób grę i skraca czas rzucania skilli, tylko nie wiem jak to zrobić, bym nie musiał kierować kursora na Siebie, by rzucić heala, czy tarczę. Jak ktoś wie, o co mi chodzi to proszę o pomoc.

PS: Tak, mam smart-casty włączone.

Opublikowano

Wchodzisz w opcje (klawisze, nie to uproszczone gdzie zaznaczasz skillshoty) i masz "rzuć na siebie" (czy coś w tym stylu) i zmieniasz każdy skill kolejno q w e r i jeżeli naciskasz w powietrze, to ci używa na siebie, a jak naciskasz na przeciwnika, rzuca ci na niego (gdy nie mozesz rzucic skilla na ciebie, to normalnie dziala jak smartcast), uwaga! strasznie przeszkadza w graniu lissandra, bo jak nie trafisz w przeciwnika to sam się ulcisz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...