Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać normale czy na boty?

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry WIeczór Wszystkim :D Może troche wydawać się to smieśzne lecz piszę do was o poradę, gdyż gram w lola bardzo słabo mam 20 lvl ;v Staram się grać jak najlepiej umie lecz poprostu mi to nie wychodzi :D Często gram na jakiś 30 lvl przed chwilą grałem na 2x 30 lvl Yasuo Mid Na Mnie Ja Kata  i Rengar na Jungli Yasuo mnie zniszczył ; 2 mecze temu grałem na   3 x 30 lvl.I już jestem bez sił praktycznie i czy warto dalej grać normale czy np grać na boty zaawansowane.Może macie jakieś porady dla mnie ?

Opublikowano

Wiele jeszcze zajmie Ci nauka gry. Level to nie wszystko. Potrzeba Ci czasu. Poczytaj/pooglądaj sporo poradników w internecie, przeanalizuj wszystko i staraj się wyciągać wnioski z każdej gry - stwierdzić co zrobiłeś źle, co dobrze, co można było poprawić lub na czym się skupić. Musisz być świadom, że nie nauczysz się całej gry w 5 minut.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

nie czytaj poradników tylko oglądaj na youtube mecze ja non stop oglądam i z każdego meczu czegoś się uczę a jak grasz to graj normalne i skupia się praktycznnie na tym żeby zabić minionki nie puszowac i żeby nie zginąć za darmo

Opublikowano

Jak juz pisałem przed chwilą grałem na 30 lvl Yasuo to mnie zjadł :v Na początku stałem pod wieżyczką i farmiłem z Q katą grałem :v Ja miałem pózniej 60 farmy on 100 ;v i się zaczeło z Rengarem Wbijali , Potem WUkong i wieze niszczyli ;v 

I Pytanie Kto byłby lepszy Zed Czy FIzz ? Bo zastanawiam się :

Opublikowano

Raczej nie ma sensu grać na boty bo nie nauczysz się niczego zbyt.

Najlepiej abyś grał normalne. Nauczysz się zachowań ludzi itp.

Zepsujesz? Trudno. Nigdzie nie jest to wliczane.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Zeby grac w te gre na jakims poziomie trzeba wiedziec czego sie mozna spodziewac od przeciwnika.

Czyli zagranie przynajmniej jednej gry kazda postacia, aby wiedziec jak ona dziala.

Nauka tej gry to naprawde czasochlonny proces, bo jest bardzo duzo postaci, itemkow.

Ja bym polecal grac z osoba, ktora juz gra troche w te gre.

Jak chcesz zaczac grac w CSa to kupujesz klucz na steamie i strzelasz, tutaj niestety trzeba miec troche wiedzy.

Opublikowano

Oglądaj jakieś mecze na Youtube, obserwuj jak oni grają. Co robią w danej sytuacji. Potem sobie zagraj normalna i próbuj robić tak samo. Kiedy umrzesz, to pomyśl co zrobiłeś źle i co możesz zrobić by tego ponownie nie robić. Człowiek uczy się na błędach. Niektórzy nawet nagrywają swoje gry, a potem je przeglądają i właśnie myślą co zrobili w danej sytuacji źle.

Opublikowano

Boty zupełnie inaczej zachowują się od człowieka ;) Więc do nauki gry (chyba, że to początki a Ty masz już prawie 30 poziom) polecam grani na ludzi :) Więcej wytrwałości, polecam też czytać różne poradniki, oglądać przydatne filmiki na YouTube czy po prostu grać ze znajomymi którzy są znacznie lepsi od Ciebie (gdy grasz z kimś lepszym, łatwiej Ci jest poprawić swoje własne, indywidualne umiejętności)

916741414680034286162.png

Opublikowano

możesz też grać postaciami łatwymi do opanowania :garen,master yi, annie,katarina,warwick(jungle),

Ogólnie polecam ci oglądanie poradników np. nervariena :D, oglądanie lcs

Dobrze jest też się określić jaką chcesz pełnić funkcję w teamie adc,top,mid,supp,jungle

Wszystko przed tobą :D ,powodzonka

Opublikowano

Zdecydowanie graj normale, więcej się nauczysz. Wielu początkujących nie rozumie, że normale to NIC, i NIC się nie dzieje jak takiego normala przegrasz. Boty nie zachowują się w 100% tak jak ludzie, więc takie granie nie ma sensu :)

Opublikowano

pvp tylko , rankedy po 300-400 winach . Najwiecej uczy praktyka , pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...