Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa?

Shyaine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje wybrać Blade Mastera, tylko mam dylemat z rasą, czy rasy różnią się czymś specyficznym od siebie, czy głównie wyglądem?

Opublikowano

­

Rasa nie ma na nic wpływu to tylko wygląd.

Bardzo dziękuje za błyskawiczną odpowiedź!

A co do klasy?

Jaką polecasz do PvP? Bo chyba tylko na tym głównie będe się skupiał.

Opublikowano

­

Bardzo dziękuje za błyskawiczną odpowiedź!

A co do klasy?

Jaką polecasz do PvP? Bo chyba tylko na tym głównie będe się skupiał.

Do PvP najfajniejszy jest Assassin, każda klasa jest praktycznie równa ale Assassin jednak został do tego stworzony.

没我爱

Opublikowano

Prawda, Assasin jest fajny w PvP, ale ja także od siebie polecę Kung Fu Mastera. Ogarnięty nie wypuści ze stuna i w max. 5 sekund powali wroga. Tylko wiesz, do tego trzeba mieć jednak skilla, a ten jak wiemy rośnie w miarę grania, więc Kung Fu i gramy i się uczymy! A Assasin jest o tyle fajny, że wg mnie to stun stealth stun stealth stun stealth i nagle masz 50% hp, combo i przeciwnik pada ;)

Opublikowano

Assasin jest może i fajny, ale nie jest najmocniejszy w pvp (można wywnioskować po mistrzostwach świata w tej grze- nigdy w finale nie było assasina). Jeżeli jesteś weteranem MMOrpg i wiesz, że będziesz potrafił ogarnąć bardzo skomplikowane combo, to wybierz Kung Fu Mastera. Jeżeli go ogarniesz, to będziesz niepokonany ^^

Opublikowano

Assasin jest może i fajny, ale nie jest najmocniejszy w pvp (można wywnioskować po mistrzostwach świata w tej grze- nigdy w finale nie było assasina). Jeżeli jesteś weteranem MMOrpg i wiesz, że będziesz potrafił ogarnąć bardzo skomplikowane combo, to wybierz Kung Fu Mastera. Jeżeli go ogarniesz, to będziesz niepokonany ^^

Żadna klasa nie jest najmocniejsza, a to że w Finale nie było Assassina nic a nic nie znaczy. Idąc tym tokiem rozumowania, powinien wybrać FM'a ponieważ w tym roku to on był w finale (oczywiście Warlock wygrał ale go jeszcze nie mamy). W dodatku o jakim poziomie my tu rozmawiamy? Chcesz porównywać zwykłego gracza do mistrzów? KFM jest świetną postacią jeśli umie się nią grać, ale tak jak każda inna.

没我爱

Opublikowano

­Bardzo dziękuje wam wszystkim za pomoc. Zdecydowałem jednak grać Blade Masterem, to właśnie ta postać najbardziej mnie ciekawi. Zawsze miałem słabość do walki mieczami w RPG. ^///^

Opublikowano

Żadna klasa nie jest najmocniejsza, a to że w Finale nie było Assassina nic a nic nie znaczy. Idąc tym tokiem rozumowania, powinien wybrać FM'a ponieważ w tym roku to on był w finale (oczywiście Warlock wygrał ale go jeszcze nie mamy). W dodatku o jakim poziomie my tu rozmawiamy? Chcesz porównywać zwykłego gracza do mistrzów? KFM jest świetną postacią jeśli umie się nią grać, ale tak jak każda inna.

Źle rozumujesz. Idąc moim tokiem rozumowania- wygrywają najróżniejsze klasy wygrywają, ale NIGDY człowiek, który wygrywa jakieś mistrzostwa nie gra Assasinem, jeśli chcesz mi powiedzieć, że to o niczym nie świadczy, to myślę, że nie ma sensu dalej prowadzić tej rozmowy ;) Tak, jak nikt nie gra summonerem- dlaczego? Bo się nie nadaje (jedynie na ludzi, którzy jeszcze nie ogarniają mistrzowsko tej gry ;) )

Opublikowano

Każda klasa jest w stanie wygrać z inną, tutaj liczy się jak Ty operujesz daną postacią a nie jakie ona ma skille. Summoner byłby w stanie wygrać mistrzostwa i to bez problemu, na mistrzostwach osoby po prostu preferują, lepiej się czują w klasach tych których grają. Gdyby to klasa wygrywała to mielibyśmy samych warlocków na mistrzostwach w Korei. KFM również wygrał mistrzostwa i dobrze ogarnięta osoba robi nim sieczkę na pvp, zobacz sobie świeże filmiki na yt Jesunga, który był mistrzem świata właśnie KFM. 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Warlock wcale nie jest jakiś OP. Jeżeli Twoim zdaniem summonerem da sie wygrac mistrzostwa, to powiedz mi, dlaczego NIGDY nikt nie osiągnął nim czegoś więcej. Zawsze najwyżej w drabinkach są tylko 5 z 8 klas (BM,BD, KFM,FM i Warlock), a reszta znika, ale wierzmy w to, że powodem jest "bo assasin, destro i summoner są brzydcy i dlatego nikt nimi nie dojdzie wyżej".

Co do wygrania mistrzostw przez KFM- właśnie o tym mówiłem(wyżej), że to jest postać jedna z kilku postać, którą można osiągnąć więcej w pvp ;)

Opublikowano

Widzę ze nie jesteście na bieżąco ale 2 dni temu w imperial bns turnieju na NA wygrał summoner a w EU KFM. Gra jak gra w jednym patch'u ktoś ma zawsze lekką przewagę. Jak w każdej grze sa tu counter klasy. Poczekajmy do 10 na patch i sezon

Opublikowano

Gram summonerką i osobiście sinów, destroyerów, czy inne klasy "zjadam na śniadanie" :) Tylko nieraz z KFM i BD mam problemy.

Jak na moje summoner, to najlepsza klasa do pvp. (do pve również, od początku rozgrywki tą profesją, tylko na dungeony "fioletowe" brałam pt.). Jedyne, które mogą mu dorównywać, to Blade dancer i KFM.

PS. Summonerką aktualnie mam 23 lvl, soul shield z blackam, weapon ulepszony na maxa na dany lvl, reszta stoi, a na arenie mam 10 wygranych, tylko trzy przegrane. (1 KFM mnie uciukał i dwa razy BD).

igNMhIy.png

Opublikowano

@Up

Wydaje Ci się tak, dlatego, że nie grasz na zaawansowanych graczy ;) EU dopiero co wystartowała.

Mam już dwie postacie 45 i jak dla mnie Summoner bije inne na głowę.

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...