Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór wszystkich zaufanych ruletek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat założony , aby wszystkie ruletki były w jednym miejscu i żeby nie było niepotrzebnego zaśmiecania działu. Proszę o zgłaszanie ruletek w komentarzach (tylko zaufanych) , będę na bieżąco uzupełniać listę ruletek. Jeżeli są jakiekolwiek pytania to proszę pytać w komentarzach i nie spamować . Pozdrawiam !

Ruletki :

- csgodouble.com ( osobiście sprawdzona , długie wypłacanie spowodowane dużą ilością grających osób ) 

- roulette.csgoroyale.net ( osobiście sprawdzona , szybka wypłata )

- csgo-vodka.com ( aktualnie problem z wypłacaniem ''boty offline'' )

- csgo2x.com

- csgocircle.com

- csgohouse.com

- csgoreaper.com

- csgowheels.com

- csgorull.com

- csgospeed.com

- csgofirewheel.com

- csgospins.com

- csgoluckywheel.com

- doubleskins.ru (to samo co csgopolygon.com)

- csgowise.com

- csgods.net

Jeżeli ktoś potrzebuje kodu zapraszam na pw

Nie odpowiadam za poniesione szkody , to ty wpłacasz skiny , więc twoja decyzja.

Obok niektórych ruletek bd pisać jakieś notatki tak dla poinformowania.

Opublikowano

Ja pisze o samych ruletkach , a jak teraz sprawdziłem to tam jest wszystko skopiowane z reddita i nie aktualizowane , z czego niektóre strony nie działają pozdro.

Opublikowano

Pytanie odnośnie csgowise.com, wrzuciłem kilka skinów ( circa about 5 euro ) i okazuje sie ze nic nie moge wyplacic.. kompletnie nic. Wiadomo coś kiedy to naprawią? :D.

Edit: Btw. Trochę nie ładnie bo piszesz, że zaufana a tutaj taka wtopa :). Czuje, że nie tylko ja Ci zaufałem :D

Opublikowano

@simplus99 właśnie sprawdziłem tą ruletke specjalnie i na czacie widnieje odpowiedź taka :    Meliodas CSGOWise.com:In a few hours withdraw will be available with new skins

Opublikowano

O to miło słyszeć :D. W sumie świetne stronki, jak ktoś już przejumał na Dablu wszystko to wiecie :D.

Dzisiaj stronka chyba nie działa wgl 02.02.2016 także nie zbyt fajnie :D. Po prostu czekać :D.

Jeśli ktoś chce, to już można bez strachu. csgowise.com polecam <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...