Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAPTOP DO 1300 zł

ZiomsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym kupić sobie zwyczajny laptop który nie musi być jaki w full wypas ultra mega wyczepisty w kosmos, ale może przybliżę wam moje wymagania. Ogółem szukam jakiegoś laptopa do 1300 złotych, który miałby trochę pamięci, i byłby trochę szybki, chciałbym też na nim odpalić następujące gry: GTA 4, GTA SA i minecraft. Chciałbym go kupić oczywiście z systemem operacyjnym no i chyba inaczej nie będzie, ponieważ wolałbym kupić laptop w sklepie, nie internecie(np. mediaexpert). Nie mówię też, że chciałbym kupić laptop za równe 1300 złotych. Laptop nie musi być duży i nie musi posiadać dużego ekranu. A więc to tyle, jak już pisałem, chciałbym mieć zwyczajny laptop, który umie odpalić kilka gierek. 

Opublikowano

http://www.x-kom.pl/p/266923-notebook-laptop-156-lenovo-g50-45-a6-6310-4gb-1000-dvd-rw-r5-m330.html, chyba najlepszy za taką cenę. Ogólnie mówiąc nie wiem czy pójdzie na nim gta 4, ale chyba powinno. Możesz szukać coś lepszego, ale używanego. A nie lepiej byłoby złożyć kompa?

Nie nie nie, potrzebuję coś, co mogę przenieść. Co do laptopa, pomyślę, bo wydaje mi się, że jest dobry.

Opublikowano

Sam laptop nowy w tej cenie to około 1500 -1600 zł taki zeby Ci gierki poszły 

Dolicz system 400 zł

To jest nie wykonalne w tej cenie :)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...