Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] NAT ograniczony na PS4

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od 2mies. jestem posiadaczem konsoli PS4 i kupiłem sobie CoD BO 3.

Wszystko pięknie ale prawie wgl. nie znajduje mi serwerów zombie oraz areny ponieważ mam NAT ograniczony.
Posiadam router IDU-100 od Cyfrowego Polsatu (tak...posiadam LTE...)

Da się to jakoś naprawić bez dzwonienia do nich?

post-414463-0-18467200-1454260081_thumb.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngspnz

Zadzwoniłem do nich oraz dowiedziałem się że za 6,15 mies. kupujesz publiczne ip.

Kupiłem,zresetowałem router,klikłem co kazał i dalej mam ograniczony :v

Mam pytanie,jeżeli kupie (lepszy) router z takimi opcjami to będzie działało czy trzeba mieć tą subskrypcje wykupioną?

Opublikowano

Dzwoń do nich do bólu, że nadal nie działa, to jest ich wina a nie Twoja i oni powinni powiedzieć Ci co jeszcze musisz zrobić, miałem identyczny problem lecz z telewizją, okazało się, że gościu tłumaczył, tłumaczył aż po kilku dniach po wielu straconych godzinach na telefonie dowiedziałem się, iż muszę wymienić router na nowszy model bo telewizja nie będzie działać gdzie Pan z obsługi był święcie przekonany, że ten router spełnia wszystkie wymagania..

Opublikowano

Dzwoń do nich do bólu, że nadal nie działa, to jest ich wina a nie Twoja i oni powinni powiedzieć Ci co jeszcze musisz zrobić, miałem identyczny problem lecz z telewizją, okazało się, że gościu tłumaczył, tłumaczył aż po kilku dniach po wielu straconych godzinach na telefonie dowiedziałem się, iż muszę wymienić router na nowszy model bo telewizja nie będzie działać gdzie Pan z obsługi był święcie przekonany, że ten router spełnia wszystkie wymagania..

Na stronie cyfrowego polsatu mam wykupione i podczas gry w CoDa dalej mam ograniczony NAT.

Czytałem że trzeba jakieś porty czy coś ustawiać by konsola miała dostęp do publicznego IP.

Dostępne ustawienia u mnie w routerze:

http://zapodaj.net/dda35dd5357d8.png.html
http://zapodaj.net/eacbd155d2829.png.html
http://zapodaj.net/891f813d58d38.png.html
Opublikowano

Nie wiem czy to zadziala tez na PS4, ale na PC hula :D
Przekieruj porty w nastepujacy sposob:

TCP: 3074 - 3075 -80

UDP: 3074 - 3075 - 80 - 4986 - 8766 - 59177

cK6ujej.jpg

Jak potrzebujesz jakies pomocy to pisz :)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...