Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spodnie- Camo

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale c*****e dresiwa, kup jakieś normalne dresiki fajne są np. z prosto albo klasyka z nike

a te co wysyłasz to jakiś chujowaty materiał co mi się kojarzy z jakimś zjebaanym polarem z podstawówy, taki ma w sumie też kolor

a żeby warna nie było to numer 2 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

fuj co to jest, kolory z dupy i na Twoim miejscu nie kupowałbym żadnych.

Materiałowo też pewnie słabe, już lepsze kupisz w lumpeksie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

kup sobie cos porzadnego np phenotype

a nie urbancity xD

Opublikowano

Ja dodam od siebie, że one mają się tobie podobać, a nie nerdom z mpc. :> Każdy ma inny gust i może jedynie napisać co w nich mu się nie podoba, spodnie za grube pieniądze, a wszyscy syf, tandeta, słabe itp, a połowa z nich chodzi w jordankach z tej samej fabryki. Jedyne czym się różnią to ceną. :v

Opublikowano

Ja dodam od siebie, że one mają się tobie podać, a nie nerdom z mpc. :> Każdy ma inny gust i może jedynie napisać co w nich mu się nie podoba, spodnie za grube pieniądze, a wszyscy syf, tandeta, słabe itp, a połowa z nich chodzi w jordankach z tej samej fabryki. Jedyne czym się różnią to ceną. :v

a no to niech sobie w cropie kupi :v

Opublikowano

a no to niech sobie w cropie kupi :v

No dobra przesadziłem. :v Jednak cropp to cropp, oni sprzedają szmaty, wątpię aby urbancity było na tak niskim poziomie, wręcz jestem przekonany, że ciężko tak nisko upaść. 

Opublikowano

No dobra przesadziłem. :v Jednak cropp to cropp, oni sprzedają szmaty, wątpię aby urbancity było na tak niskim poziomie, wręcz jestem przekonany, że ciężko tak nisko upaść. 

1)To jest twoje zdanie, ale go nie rozumiem. Chodzi Ci że kupując np w UrbanCity jakoś upadam ? :)

2) Wiem ze powinienem wybrać to co mi się podoba, ale też nie chce wyglądać jak jakiś idiota, a ja niestety mam tak z modą, że czasami wolę rzecz która jest gównem i brzydko w nim wyglądam :/ Też dlatego się pytam, tak jakbym wyglądał z perspektywy osoby która by patrzyła na te spodnie.

Opublikowano

1)To jest twoje zdanie, ale go nie rozumiem. Chodzi Ci że kupując np w UrbanCity jakoś upadam ? :)

^^  ^^  ^^ Pisałem o croppie, a nie o tobie.  :v

Opublikowano

2) Wiem ze powinienem wybrać to co mi się podoba, ale też nie chce wyglądać jak jakiś idiota, a ja niestety mam tak z modą, że czasami wolę rzecz która jest gównem i brzydko w nim wyglądam :/ Też dlatego się pytam, tak jakbym wyglądał z perspektywy osoby która by patrzyła na te spodnie.

to moim zdaniem skoro już mogę się wypowiedzieć to jakbym widział ziombala w takich joggerach co podałeś to trochę beka, nie wiem co się tak uczepiłeś tego camo, jak już chcesz mieć joggery to kup sobie zwykłe czarne, bądź z logboxem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...