Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam radę streamować?

OziTv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar pobawić się w streme'razy taki internet pociągnie mi stream na twitchu ? 

Tutaj jest mój internet ( http://www.speedtest.net/my-result/5043613624 ),komputer mam bardzo dobry więc o to się nie martwię, ale ten internet... wiem że najważniejszy jest upload a mam go zaledwie 1.88mb/s czy pociągnie w miarę dobrym obrazie? 

I jeszcze takie dodatkowe pytanko czy OBS jest najlepszy czy może znacie jakiś inny fajny programik? 

Opublikowano

Na początek chciałbym zobaczyć jak to wszystko wygląda i jak to pójdzie bo zmiana internetu nie jest dla mnie problemem, a też nie widzę żadnej potrzeby żeby w tej chwili zmieniać bo teraz mi starcza.

Miał by ktoś jakieś ustawienia jak ogarnąć tego OBS  żeby to pociągło ? 

Opublikowano

@OziTv ustaw maks.przepływność na 1000kb/s , przepływność bitrate 64. Musisz popróbować różne ustawienia , aż w końcu dostosujesz je pod siebie . Nie ma innej opcji.

Opublikowano

Stream będzie miał lekkie lagi, a oglądający cie będą musieli oglądać w HD bo bez tego odbiorą stream z większymi lagami.
Próbuj różnymi programami, oraz restartem routera.

banner.jpg

Opublikowano

Możesz stramować spokojnie w 320p, w większej i tak nie będziesz mógł bez partnera na twichu. Sam mam 1,5 mb uploadu i streamy mi na spokojnie działają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...