Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nigdzie nie wykrywa karty hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie nie wykrywa mi sieci hamachi... tutaj ss:

4sph16.jpguox82v.jpgf6uj90.jpg

obawiam się, że bede musiał robić nowy system czego mi sie chce.... zrobiłem już:

Reinstall Hamachi z usunieciem wszystkich plikow 

reinstall virtualboxa

Reinstalacje te z roznymi kolejnowsciami instalacji np: 1.hamachi 2.virtualbox i 1.vb 2.hamachi 

Rozne wersje hamachi

Rozne wersje virtualboxa

Proszę o pomoc głowie się od 9 godziny...

Opublikowano

Witam mam ten sam problem po formacie jest nadal to samo .. 

Chyba u mnie to rozwiązałem ;) 

There are 2 ways to disable digital driver signatyre enforcement; the 1st way is using command-line tool cmd.exe to execute this command-line bcdedit.exe /set nointegritychecks ON , the 2nd method which is recommended is to diable it through Group Policy Object (GPO),
1. Start --->> Run ---> GPEdit.msc

2. Enable and Ignore Code signing for drivers policy under User Configuration --->>

Administrative Templates ---->> System ---->> Driver Installation --->> Code signing for drivers
Opublikowano

Nigdzie nie wykrywa mi sieci hamachi... tutaj ss:

4sph16.jpguox82v.jpgf6uj90.jpg

obawiam się, że bede musiał robić nowy system czego mi sie chce.... zrobiłem już:

reinstall virtualboxa

Reinstalacje te z roznymi kolejnowsciami instalacji np: 1.hamachi 2.virtualbox i 1.vb 2.hamachi 

Rozne wersje hamachi

Rozne wersje virtualboxa

Zainstaluj starsza wersje hamachi, mi pomogło :) Wiem pisałeś różne wersje, ale starsza no nie wiem rok temu

Opublikowano

Zainstaluj starsza wersje hamachi, mi pomogło :) Wiem pisałeś różne wersje, ale starsza no nie wiem rok temu

Pisałem już 

reinstall virtualboxa

Reinstalacje te z roznymi kolejnowsciami instalacji np: 1.hamachi 2.virtualbox i 1.vb 2.hamachi 

Rozne wersje hamachi

Rozne wersje virtualboxa

Opublikowano

Wejdź w menedzer urządzen usuń nwtwork hamachi i ściągnij ponownie hamachi może być inna wersja.

W menedzerze dałem odinstaluj, czy w programy i funkcje też mam odinstalować? (i czy musze wtedy resetować kompa jeszcze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...