Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie pluginu na dropy z ItemCases

Quazadi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym, aby skrzynki z pluginu itemCases dropiły ze stone, lecz nigdzie w folderze ItemCases nie widzę żadnego ID, czy czegoś w tym stylu. Kiedy użyłem pluginu na znajdowanie ID trzymanego przedmiotu dało mi ID skrzyni lub skrzyni kresu - zależnie jaki wygląd case'a wybrałem. Posiadam OtherDrops, ale wszystko mi jedno jaki będzie plugin na dropy, bo tylko do tych case'ów go potrzebuję.

Opublikowano

Ten plg nie ma wbudowanego dropu. Napisz do autora plg aby ci zrobił. O ile masz ten plugin legalnie.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

To działa chyba na podstawie nazwy i id

Wystarczy że dodasz w otherdrops ja da się ustawić nazwę

Mogę napisać mały plugin na ten drop

Jaki kilof

Wiadomość

Kordy

Szansa

Opublikowano

@woowminecraft Właśnie w tym jest problem, że plugin sprawdzający id wykrywa id przedmiotu który jest "teksturą" skrzynki, Czyli jeżeli wybiorę w cfg enderchest, to sprawdzając skrzynkę pluginem na id wyświetla mi id enderchestu. szukałem wszędzie jakiegoś id czy coś w plikach itemcases, ale nie mogę tego znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...