Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadają mi FPS w CS:GO

TheAnother

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w CS:GO. Spadają mi FPS: gram mam 120 fps i nagle po 5 minutach 30-40 po czym po chwili znow wracaja do 100+. Wcześniej wszystko było OK. Działo się to stopniowo. 2 Miesiące temu tylko na de_cache co 2 mecze spadały mi FPS, a teraz na każdej mapie co 5 minut. Wie ktoś czemu tak sie dzieje?

Opublikowano

Masz coś włączonego w tle? Możliwe że są programy, które obciążają Twój system. W ustawieniach grzebałeś? Możliwe, że coś się poprzestawiało.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Reinstal gry może pomoże, ponieważ może być to spowodowane błędem aktualizacji. Jeżeli to nie pomoże to sprawdź temperatury, bo zawsze jest możliwość przegrzania. Btw podaj spec. kompa.

Opublikowano

Wpisz w konsoli net_graph 1 , pograj trochę na upro i patrz cały czas na ten net_graph i jak coś skacze albo jest nie tak to pisz. 

Opublikowano

Ściągnij aplikacje Intel extreme tuning utility I podaj odczyty z CPU throttling (obniżanie taktowania procesora przez przegrzewanie), ponadto sprawdź temperatury i wyłącz zbędne programy autostartu

Opublikowano

1. Przeinstaluję grę i dam znać, lecz wątpie, żeby pomogło, gdyż w Minecraft też tak mam od paru dni chociaż miałem tak tylko w cs:go. Możliwe, że to tak samo jak z tym stopniowym spadniem (najpierw tylko na de_cache, a potem na innych mapach). 2. Mam wpisane net_graph 3 i patrze na fps, stamtąd wiem, że mam 120 fps i spadają do 30-40. 3. Rzeczywiście ostatnio troche szybciej się grzeje, ale nie jest jakiś bardzo gorący.

Specyfikacja laptopa:

Nazwa: Dell Inspiron 5547

Procesor: Intel® Core i7-4510U CPU @ 2.00 GHz 2.60 GHz

Karta Graficzna: AMD Radeon R7 M260

Pamięć RAM: 8,00 GB

System: Windows 8.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...