Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodging gier, zdecydowanie za często, co robić?

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, nie wiem czy to przez moje nastawienie, czy przez innych ludzi ale ostatnio dodguje na prawdę wiele gier, czasem zdarza mi się pójść afk kiedy widzę to co się dzieję. Mam dwa pytania, na ile prawdopodobne że dostanę za to bana który uniemożliw mi granie? Maksymalnie dostałem chyba 30min kary na kolejkę bo wyszedłem z lobby 3 razy pod rząd. A drugie, czy wychodzicie z gier kiedy widzicie że ktoś w lobby pisze już że będzie trollował? Albo pickuje sobie zeda na jungle? Może zostać w grze, wyluzować i poczekać co się stanie? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wychodzę, szkoda mi czasu i punktów. Wolę poczekać sobie chwilę i nie grać gry, którą po części utrudnili mi już sojusznicy w champion select.

Opublikowano

Ja z reguły nie wychodzę i często wygrywam takie gierki wystarczy się dogadać.

Poza tym nie lubie tracić pkt przez to, że dobrało mi jakiegoś przygłupa do teamu i albo się z tym godzę i próbuje ugrać albo w 80% przypadkach ktoś wychodzi z champion select.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To też ich trolluj jak oni trollują.

Ta metoda to zwykłe zniżenie się do poziomu takich trolli.To już lepiej iść AFK i nie marnować na takich ludzi czasu. (czego również nie polecam)

Bezsens.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli już w lobby widzisz, że sojusznicy nie chcą z tobą współpracować, mają zamiar trollować, to lepiej wyjść stracić te 3lp i poczekać pare minut. Niż stracić o wiele więcej czasu, punktów i nerwów grając z debilami :)

Opublikowano

Ja nie wychodzę nigdy, jedyne to modlę się o to żeby ktoś wyszedłby za mnie z lobby, jak nie to gramy. Ostatnio koleś pickowal mida zamiast jungle bo inne linie były zajęte, więc ja poszedłem na jungle za niego jako Ezreal (wcześniej miałem zamiar nim grać na midzie) i dałem mu mida i jakimś cudem wygraliśmy rankeda i jako Ez jungle lepiej grałem i gankowalem niz przeciwny jungler (a przecież pierwszy raz zagrałem Ezrealem w jungli :O). Także nie trać wiary, bo może się okazać że przeciwnicy będą słabszi niż troll :)

Opublikowano

wczoraj miałbym ww z tf adc na bocie :D Ale wyszłem xD

@up ez jest normalnie grywalny na jg

Najbardziej w*****a mnie to jak ludzie słuchają się innych ludzi w lobby i pickują to co jest obecnie strong ale nie potrafią tym grać np.gość picknął elise na jg ale completnie nie umiał robić combo i zginął na blue i miał useless ganki

Albo goście się kłucą w lobby bo lulu idzie na mida a nie supp xD i ci ktorzy preferują bot lane jeden adc a drugi kata :D

Ogółem,tak zdarza mi się wychodzić

Opublikowano

ja jak mam trolla w teamie to się nie wkurzam po prostu mnie to nie bierze xD nawet lubie grać z trollami dziś musiałem grać solobota bo miałem 2 junglerów bo janna postanowiła że weźmie smite i też pojungluje ale przyjemnie sie grało ja jak przegrywam też się nie wkurzam czasem trzeba przegrać może po prostu nie bierz tej gry tak do siebie za bardzo i przecież przegrana gra to nie jest stracony czas a i pamiętaj staraj się nie pisać z ludźmi nawet jak do ciebie coś piszą czy kogokolwiek o cokolwiek wyzywają bo jest taka zasada że nie da się wygrać kłótni a nawet jak wygrasz kłótnię to ją przegrałeś bo twój rozmówca sobie i tak powie w stylu "a co on tam wie ja wiem swoje" i będzie przekonany do swojej racji tak naprawdę :D 

Opublikowano

e tam, ja nie dodguje takich gier, często się zdarza że troll teamy często wygrywają, taki troll zobaczy że mecz jest wygrany i zaczyna już grać normalnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...