Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

09510507480951521026.png

Witam. Mam na imię Bartek i pochodzę z województwa Mazowieckiego i w tym roku obchodzę moje 18-te urodziny.

Uczęszczam do szkoły zawodowej na profilu hydraulik, lecz chyba minąłem się z prawdziwym powołaniem.

Moje zainteresowania mógłbym pisać i pisać bo interesuje się praktycznie wszystkim, lecz jakbym miał wybrać z tych wszystkich

trzy to wybrałbym motoryzację którą interesuje się od 10-tego roku życia, czyli motocykle itp.

Kolejnym z tych wybranych hobby jest informatyka, bardzo lubię czytać wszystkie książki encyklopedie na temat komputerów oraz

majsterkować w nich. Ostatnim z najważniejszych hobby jest właśnie wcześniej wspomniane czytanie książek.

Może być to dziwne że gracz komputerowy oraz osoba która można powiedzieć w jakimś tam stopniu żyje w internecie lubi czytać książki,

lecz to moja taka mała pasja.

61413678098273994015.png

A więc tak. Jestem osobą bardzo sympatyczną, która zawsze i wszędzie lubi pomagać innym ludziom, co jest przykładem udziału w różnych zbiórkach na rzecz domu dziecka itp, ale to nie o tym mowa. Czasami ludzie na mnie mówią że jestem bardzo szczery. W sumie to i racja, bo jak i oni tak i moi rodzice mi to mówią nie wspominając już o mojej dziewczynie.

Nie boje się rzeczy które są dla mnie nie znane. Po prostu jestem człowiekiem który podejmuje się wszystkiego. Jeżeli trzeba się nauczyć czegoś ja to robię i się tego uczę.

Jestem takiego zdania że z każdej sytuacji można wybrnąć tylko po prostu trzeba chcieć.

Jestem osobą która jak może i ma do tego prawo to powie prawdę lecz staram się tą moją szczerość bezwzględną jakoś unikać.

Tak więc z tym co tu wyżej napisałem staram się unikać zbędnych kłótni, a jeśli jest jakaś potrzeba to staram się szybko ją zgasić w zarodku.

68000738426259220464.png

No i tu przechodzimy do części gdzie no nie oszukujmy się ale połowa osób która szuka właśnie osób na to stanowisko patrzy najbardziej,

czyli doświadczenie. Oczywiście nie będę wymieniał for na których byłem moderatorem, lecz napiszę może na jakich typach for brałem udział

w roli moderatora.

A więc tak pierwsze forum z jakim miałem styczność było w 2011 r. gdzie w raz ze znajomymi założyliśmy forum o grach.

Jednak coś nie wyszło nie mieliśmy jakiejś smykałki do tego.

Kolejne forum na którym byłem moderatorem, to było forum serwera Gue**aMT2. Nie wiem możliwe że ktoś pamięta.

Później był Son*xMT2 na którym sprawowałem to samo stanowisko.

Jakoś po tym czasie przestałem się tym zajmować, aż do tamtego roku gdzie jeden z byłych kolegów zapytał mnie się czy bym był skłonny

poprowadzić jego forum. Oczywiście zgodziłem się więc prowadziłem go. Forum było typowo o grach oraz o społeczeństwie.

No niestety zostałem wyrolowany i po tym jak wszystko zrobiłem po prostu wywalili mnie z team'u.

No i przyszła ta chwila gdzie przy namyślę postanowiłem że może zechciałby ktoś mnie znowu przyjąć, bym się dalej kształcił w takim kierunku.

Oczywiście wiem że może moje doświadczenie nie jest wielkie wielkie i rozpisane na dwie strony, lecz mogę wam obiecać że napisałem go szczerze i bez żadnych wymysłów jakiś naciąganych zdań.

06631569146338060947.png

Skontaktować się ze mną można przez Gadu-Gadu:57318291,

przez prywatną wiadomość na forum lub e-mail: yako@1361622928-U485574.pngonet.pl

Pozdrawiam Yakoo.

Opublikowano

Dobra oferta, + za wiek, doświadczenie

Zmień hosting załączonych grafik.

Kto wie może skorzystam, w kontakcie.

Opublikowano

Bardzo ładna oferta Polecam !

Bardzo dziękuję za opinię :)

Dobra oferta, + za wiek, doświadczenie

Zmień hosting załączonych grafik.

Kto wie może skorzystam, w kontakcie.

A zapraszam jakoś może się dogadamy :)

PS. dzięki za info o hoście :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...