Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Era Fantasy MMORPG 3d w Azjatyckim stylu

venzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17953.jpg

Cześć,

Postanowiłem po kurtce opisać darmową grę Dark Era. Jest to dość świeża produkcja z ciekawą fabuła opowiadającą o podróżniku w czasie który skacząc po różnych epokach w dziejach świata, walczy z potworami i pomaga napotkanym bohaterom. Odpowiednie portale teleportują gracza w interesujące okresy historii, miedzy innymi w czasy Juliusza Cezara, Robin Hood-a czy do krainy Alladyna, a nawet na planety greckich bogów.

Rozgrywka w Dark Era przypomina nieco gatunek hack and slash połączony z typowym RPG (widok izometryczny). Zdobywamy doświadczenie wykonując zadania i walcząc z potworami. każdy nowy poziom zwiększa statystyki postaci oraz rozwija umiejętności, które w ciekawy sposób można łączyć, co pozwala na tworzenie unikalnych combo - ataków.

Do wyboru są trzy klasy postaci:

-Wojownik

-Zabójca

-Mag

W dark era szczególnie wyróżnia się przemyślany system kraftingu oraz ulepszania wszelkich przedmiotów, gracze mają tutaj naprawdę szerokie pole do popisu dzieki czemu można wzmacniać główna opostać oraz zmieniać jeje wizualny wygląd. Do tego dochodzi rozbudowany system wierzchowców i petów które towarzyszą nam wszędzie gdzie się udamy. Handel, Rywalizacja pvp, turnieje - to wszystko znajdziemy w tej darmowej grze MMO.

Zainteresowanych odsyłam do szczegółowej recenzji Dark Era: http://www.kopalniammo.pl/p/dark-era-mmorpg-3d-pene-akcji-i.html

Oraz film na którym zobaczyć można jak wygląda rozgrywka: Youtube - Dark Era

Gry MMO to moja pasja!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...