Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ vs H1z1

tesoeryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak miałbym kupić DayZ a H1z1 to co miałbym wybrać? Wiele rzeczy przemawia za h1z1 ale bardziej ciągnie mnie do DayZ czym są battleroyale?

Opublikowano

Dayz ma słabą optymalizację i wolno się rozwija, h1z1 przeciwnie, częste aktualizacje, wmiare dobre zoptymalizowanie i mało błędów

To jest moja zdanie na ten temat.

Opublikowano

Zdecydowanie H1Z1... Kupiłem obydwie gry po czym zdecydowałem że ani jedna ani druga aż tak nie przemawia jeśli miał bym wybierać to zdecydowanie H1Z1.

Tylko zwróć uwage na inny detal, znajomych którzy w co grają. DayZ Słaba optymalizacja i na full cieżko miałem 27fps to za mało do tego co kilka chwil ścinka na sek z niewiadomego powodu  ;)

Opublikowano

H1Z1 jest dobre , ale zaginął tam klimat zombie. Teraz ludzie tylko na battle royalach siedzą. DayZ wg. mnie jest bardziej realne , ale trochę ,,drewniane,, granie jest (w tym te popylające zombie jak f1) . Poleciłbym ci infestation survivor stories (stare warz) pod okiem nowego studia.

Opublikowano

Mam sporo godzin w dayz i mogę polecić Ci tą grę, nigdzie nie znajdziesz takiego klimatu jak w SA 

Opublikowano

W DayZ grałem tylko kilka razy i nie przypadło mi do gustu.

H1Z1 jest fajne bo większość gra na battle royalach i jest dużo fajniej niż zabijanie zombi.

Pamiętaj że H1Z1 to dopiero alpha jeszcze beta, długa droga do pełnej gry :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Najbardziej opłaca ci się poczekać na h1z1 aż wyjdzie za darmo.

DayZ grałem, i nie polecam. Gra w ogóle się nie rozwija. Jedyne co dodali od dłuższego czasu to jakieś bezsensowne czapki...

Opublikowano

Najbardziej opłaca ci się poczekać na h1z1 aż wyjdzie za darmo.

DayZ grałem, i nie polecam. Gra w ogóle się nie rozwija. Jedyne co dodali od dłuższego czasu to jakieś bezsensowne czapki...

Kolego ty chyba nie jesteś w temacie co dodali itp, h1z1 opiera się głównie na battle royal'u, grając na zwykłym serwerze gra szybko się nudzi. 

Opublikowano

Dayz ma słabą optymalizację i wolno się rozwija, h1z1 przeciwnie, częste aktualizacje, wmiare dobre zoptymalizowanie i mało błędów

To jest moja zdanie na ten temat.

Mało błędów i w miarę dobrze zoptymalizowane? XDDDDDDDDD

Błędów jest w c**j, których nikt nie naprawia, gra laguje na dobrych kompach.

A jedyne aktualizacje, to takie jak ta ostatnio. Zmniejszyli DMG kałacha...

Ale i tak H1Z1 przerasta DayZ.

H1Z1  :) Daybreak przynajmniej poprawia błędy, ludzie narzekają niby na bugi ale jest to dopiero alpha. Polecam jeśli masz z kim grać, ciężko samemu coś osiągnąć.

Przy takich zarobkach, te błędy powinny być naprawione w ciągu jednego tygodnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...