Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu WH

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa aktualnie na serwerze Nawie.eu jakiś wh / dmg hack? 

Przy tamtych które działały teraz juz wywala gre co minute po restarcie o 2:30

Opublikowano

Wszystko działa, Hloader-jedyna wada co pare sekund musisz uderzyć zwykły hit wtedy nie wywala xD

Opublikowano

moberhack już też wywala wczoraj jeszcze śmigało :P hehe ale zabezpieczenia gz Nawia juz próbuje na rózne sposoby teraz wgrywam do starego z 2008 zobaczymy :D

Opublikowano

sorki nie dało :( nic nie pomaga jak próbuje w inny sposób po chwili kicka poblokowałem wszystko co możliwe z wysyłaniem i dalej to samo coś ze strony gry od nich musi być jak płatny m2bob nawet nie daje rady 

Opublikowano

WH na Nawie, wypakować do folderu z grą, jak nie będzie lajków pod postem to edytuje go usuwając link do pobierania :P Nie lubię pijawek :|

AAA

Opublikowano

WH na Nawie, wypakować do folderu z grą, jak nie będzie lajków pod postem to edytuje go usuwając link do pobierania :P Nie lubię pijawek :|

AAA

Wyjazd z tym gowem

Opublikowano

Gówno masz na twarzy, a szkoda sobie strzępić ryja... Jeśli tyle dla was znaczy moja pomoc, to was się powinno j****, aż was będą swędziały kukły.

Opublikowano

Sam jesteś wirus :| Adware zwykłe, tzn. jakiś dodatek reklamowy do przeglądarki etc. Ale to dlatego, że podczas pobierania WH nie odznaczyłeś tego dodatku, nie bój się, komputer Ci nie wybuchnie, pobierz AdwCleaner aby usunąć tamte dodatki i syfy.

Opublikowano

lipa poblokowali to umie ktos na modzie od kamera włoczyc nawie bo ja probowałem na modzie 2011/2012/2013   i lipa  ip dalem porty pozmienialem z kazdym probowalem i lipa bdz duzo duzo lajków za jakąs pomoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...