Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Jak edytować zawodników w trybie offline?

Stasio132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie, mianowicie czy istnieje inny sposób edycji i tworzenia zawodników niż ten wbudowany w grę ? Chodzi mi o zawodników offline dostępnych podczas tkzw " szybkich meczy " z komputerem, tudzież kolegą/bratem.Głównie rozchodzi się o dodatkowe atrybuty + edycje ilości sztuczek ( gwiazdek ), czy da radę to edytować i zapisać ? 

Pozdrawiam, Stasio

-------------------------------------

Rzecz jasna chodzi o Fife 14

Opublikowano

­Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi Ci o to czy można Edytować Zawodnika już stworzonego czyli np. Pique, Suareza itd. Jeśli tak to oczywiście, że można i zapisać również. 

Możesz zmienić m.in. Szybkość, Strzały, Drybling itp. 

Wejdź w Menu Główne - Konfiguracja Gry - Edytuj Zawodnika - Wybierasz interesującego Cie zawodnika.

PS. Jeśli pytasz o inny sposób to nie kojarzę. 

Opublikowano

Tak owszem w ten sposób można edytować ale nie można edytować sztuczek tzn. Gwiazdek przy sztuczkach, aby zawodnikiem można było robić lepsze tricki, istnieje taka możliwość w ogóle ?

Opublikowano

Tak owszem w ten sposób można edytować ale nie można edytować sztuczek tzn. Gwiazdek przy sztuczkach, aby zawodnikiem można było robić lepsze tricki, istnieje taka możliwość w ogóle ?

Z tego co się orientuje to nie ma takiej możliwości, jedynie możesz poprawić mu drybling w statystykach, nic więcej.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...