Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Origin] Ktoś mi zmienił e-mail Origin - Co mam zrobić

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie dzisiaj przed chwila chciałem sobie pograć w ffie 16 i nagle nie mogłem się zalogować wpisuje hasło pierwszy drugi trzeci raz nie działa a hasło było dosyć trudne bo na kartce miałem ze znakami specjalnymi i gdy wchodze na poczte to wyskauje mi nastepujaca wiadomosc :

Witaj vishez1!

30 styczeń 2016 16:24:48 GMT 00:00 adres e-mail powiązany z Twoim kontem EA został zmieniony na następujący:

[email protected].

Jeśli zmiana nie została zainicjowana przez Ciebie, kliknij tutaj, aby przywrócić poprzedni adres e-mail i zmienić swoje hasło. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z działem pomocy EA

.

Niewiem co mam robić w takiej sytuacji jakiś ruski gościu mi schakował a na tym koncie miałem wiele gier m.in battlefied 3,4  , fify od 12 do 16 i jeszcze star wars battlefront .> Wiem że jutro niedziela ale co mam robić proszę niech ktoś pomoże chciałem zadzwonić teraz do supportu angielskiego to jest numer na 10 numerów i jak to wpisac ? probowalem 44512.... i dalej moj numer i nikt nie zadzwonil. Niechce go stracic na zawsze . 

P.S przepraszam że pisze na białym tle ale jestm załamany i niewiem co robić .

Dam Like za szybka odpowiedz

Jeśli zły dział proszę o przeniesienie 

Opublikowano

Czytałeś ze zrozumieniem przyjacielu? <3

"Jeśli zmiana nie została zainicjowana przez Ciebie, kliknij tutaj, aby przywrócić poprzedni adres e-mail i zmienić swoje hasło. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z działem pomocy EA"

Opublikowano

Głupie pytanie, ale klikałeś w link "kliknij tutaj, aby przywrócić poprzedni adres email"?

Tutaj możesz do nich wysłać zgłoszenie email: https://help.ea.com/pl/contact-us/new/?product=origin

A tutaj masz instrukcję co robić: https://help.ea.com/pl/article/i-think-somebody-hacked-my-origin-account-what-can-i-do-now/

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Próbowałem kliknąć w ten link co jest w wiadomosci z 5 raz ale otwiera się strona  Ooops! The page you are trying to access is not available.  

@eMode zgłoszenie e-mail nie działa tylko pisze zalecany kanał nic nie ma o wiadomości :]

Telefon: +48 22 39 70 840 Dziękujemy za kontakt z Electronic Arts. Nasi doradcy są dostępni od Poniedziałku do Piątku w godzinach od 12.00 rano do godziny 21.00 wieczorem

A czy oni mogą do mnie odzwonić o tej godzinie po angielsku - dodam że mam 5 z anglika wiec bym sie dogadal

Opublikowano

A może to ten OurMine TEAM, który ostatnio jest popularny.

I to jak widać jest na końcu .ru czyli email z Rosji.

Być może oni właśnie hackowali poprzez IP Rosyjskie ;/

Jeśli to faktycznie oni to najlepiej skontaktuj się z nimi na Twitterze i kulturalnie rozmawiaj, a nie wyzywaj ich, a oni Ci hasło oddadzą.

Kilka YouTuberów miało taką akcję i hasła odzyskali, niektórzy właśnie kontaktując się z OurMine TEAM.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Temat Do zamknięcia dzwoniłem do origin dziś i pani mi wszystko wytłuamczyła i teraz mam nadziej że nikt się nie włamie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...