Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FastCube.pl Od Graczy Dla Graczy !

Nyle.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam przyjemność zaprosić na jeden z najstabilniejszych serwerów głosowych TeamSpeak w Polsce.

Jeżeli potrzebujesz darmowego kanału TS3 to nic prostszego wystarczy, że polączysz się z naszym serwerem i poprosisz administratora o takowy channel.

Adres do połączenia to:

FastCube.Pl

Adres strony internetowej:

Wkrótce

Ilość slotów: 512

Serwer jest online: 24/7

[ul]Dlaczego my ?[/ul]

[li]Profesjonalna, wyszkolona i miła administracja (18 lat+) [/li]

Nasi konsultanci to grupa doświadczonych i kompetentnych osób, którzy swoje zadania traktują bardzo poważnie co wpływa na renomę naszego serwera.

[li]Szybka i sprawna pomoc[/li]

Użytkownicy korzystający z naszych usług, darmowych kanałów TeamSpeak3, mają gwarancje szybkiej i sprawnej pomocy w razie jakichkolwiek pytań/problemów.

Naszym priorytetem jest stały kontakt z użytkownikiem.

[li]Wiele rozrywek[/li]

Administracja FastCube.Pl gwarantuje użytkownikom wiele zabaw rozrywkowych. Przykładem może być popularny w zakresie programów typu VoIP "IDOL" czy też kanały muzyczne. Staramy się z dnia na dzień wdrażać nowe eventy korzystając z pomysłów użytkowników.

obraz.png

Opublikowano

Polecam w 100%. Miałem okazje współpracować z właścicielem i nie zawiódł mnie :) 

Opublikowano

Polecam w 100%. Miałem okazje współpracować z właścicielem i nie zawiódł mnie :)

Mi się z Tobą również bardzo dobrze współpracowało ;) Dziękuje za opinie :)

obraz.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Serwer aktualnie nie działa.

<22:10:05> Trying to resolve hostname FastCube.pl
<22:10:06> Trying to connect to server on FastCube.pl
<22:10:11> Failed to connect to server

Przenoszę do archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...