Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop się włącza i po kilku sekundach się wyłącza.

skiempisty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z laptopem. Gdy włączam mego laptopa to po kilku sekundach, może nawet i dwóch wyłącza się. Nie wyświetlają się żadne błędy itp. Jakby mu nagle odłączono zasilanie (rozładowany aktualnie). Na początku laptop się wyłączał do ładowania systemu windows 10, potem coraz szybciej się wyłączał.Dodam że lutowałem wtyczkę od zasilacza, od tego momentu tak się dzieje. Zlutowałem dobrze bo się świeci lampa od ładowania. Spróbowałem włączyć laptopa bez baterii. Podłączyłem tylko zasilacz i nie ma żadnej reakcji ze strony laptopa, nie palą się żadne lampki itp. Postanowiłem zostawić go żeby się naładował ale nic to nie dało... Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Serwis

Jak inaczej widzisz pomoc w naprawie kiedy coś się w nim spieprzyło a ty nie potrafisz naprawić a już tym bardziej ktoś przez forum.

Jesteś pewien że masz dobrze kable przylutowane ? Czasem przy odwrotnym podłączeniu jak jest mostek Gretza  na wejściu też działa ale się nie załącza.

Sprawdź zasilacz albo podłącz inny podobny. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...