Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można sie zalogować

narotir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :D

Dzis postanowilem pobrac blade & soul, pare godzin pobierania oraz aktualizacji, więc pora na gre ^^ ale nie udało sie. Wpierw wybralem sobie PIN, wpisalem go dobrze. Podczas oczekiwania na to pojawil mi sie komunicat. Failled to connect server. (200). I nie wiem co dalej robic, podobno ten blad wyskakuje gdy IP zmienia sie bardzo szybko ;-; 

Mieliscie juz taki problem? Wiecie moze jak go rozwiazac?

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

Opublikowano

mnie też właśnie teraz wywalilo z gry :(

Ale działała ci gra? :) bo słyszałem troche opini na ten temat i chcialem sie odstresowac od lola, lecz widac mi chyba nie jest dane w nia grac :v

Opublikowano

tak to gram normalnie i teraz nawet mnie normalnie zalogowało :P 

Kurde wiec najwidoczniej nie dane mi w to grac haha :D moze ktos jeszcze udzielil by sie w poscie co mial stycznosc z takim bledem ;x bo juz patrzylem w googlach ale jakiejs sensownej odpowiedzi nie moglem uzyskac :v

Opublikowano

Mi IP zmienia się co każde rozlaczenie neta (czytaj wl komputera). Za każdym razem, gdy miałem jakieś błędy w tej grze, to robiłem repair files i po sprawie ;)

Opublikowano

Mi IP zmienia się co każde rozlaczenie neta (czytaj wl komputera). Za każdym razem, gdy miałem jakieś błędy w tej grze, to robiłem repair files i po sprawie JuzJuz

Juz 8 raz robie repair files, lecz dalej nie moge wejsc do gry ;-; wpierw myslalem ze to wina pakietow ale jak je sprawdzilem to wszystkie dochodzily i zadne nie uciekaly

Opublikowano

Moze sprobuj reinstall;> Masz antywira, jesli tak, to jakiego?;>

Reinstall nie pomógł. Nie nie mam antywira, zapora system windows jest wyłączona.

Problem został rozwiązany, nie polegał on w moim PC lecz w routerze, ponieważ router blokuje dostęp do serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...