Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motywacja do gry w lola

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to, że jeżeli jesteś dobry i faktycznie coś ogarniesz to wyjdziesz z Elo Hell..

@Edit

I może to, że dostaniesz jedną z dwóch wybranych przez siebie pozycji c:

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Jeżeli oczekujesz być zmotywowanym do gry to chyba bardzo źle - uzależnienie  :yay: Wg mnie nie ma co grac caly czas, jezeli sie chce to sie gra  :D  A powodem moze byc gra ze znajomymi / chwila czasu wolnego.

Opublikowano

Ja gram, bo lubię i nie potrzebuje żadnej motywacji, ale możesz spróbować pooglądać sobie jakieś streamy. Jak ktoś fajnie zagra postacią, której do tej pory nie znałeś to może Ci się zachcieć spróbować jak Tobie nią wyjdzie :) 

Opublikowano

o k***a XDDD rozbawiłeś mnie tym tematem xD

nie no mnie motywuje wola walki, czuję potrzebę gnojenia brązów, nie mam znajomych, nie wychodzę na dwór - pozostają mi tylko rankedy jako ucieczka od prawdziwego życia, chce być propleyerem i grać w lcsy a na worldsy to już wgl, tylko najpierw golda muszę dobić bo póki co silver II, ale motywuję się ciągle, zawsze przed snem robię 40pompek a za każdą jedną powtarzam - jutro wbije silver I.... często też wpisuję w yutuboe motivational music for gym i gram wtedy rankedy, polecam serdecznie :)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Graj tylko rankedy. Nie będzie Ci potrzebna motywacją, a one będą dla Ciebie jak inne gry. Bez stresu ugrasz więcej niż jak będziesz się szykował tydzień na zagranie jednej gry. Zaczniesz wbijać coraz to lepsze mmr, dostaniesz lepszych ludzi i gra stanie się fajniejsza. No i plus, ze można teraz wybrać dwie pozycje.

Opublikowano

o k***a XDDD rozbawiłeś mnie tym tematem xD

nie no mnie motywuje wola walki, czuję potrzebę gnojenia brązów, nie mam znajomych, nie wychodzę na dwór - pozostają mi tylko rankedy jako ucieczka od prawdziwego życia, chce być propleyerem i grać w lcsy a na worldsy to już wgl, tylko najpierw golda muszę dobić bo póki co silver II, ale motywuję się ciągle, zawsze przed snem robię 40pompek a za każdą jedną powtarzam - jutro wbije silver I.... często też wpisuję w yutuboe motivational music for gym i gram wtedy rankedy, polecam serdecznie :)

Mam przyjacielu to samo marzenie -.- BRONZOWE LCSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do tematu to muszę sam grać bo znajomi poszli na inne gry etc.

­

Opublikowano

musisz sam chcieć w to grać, nikt cię nie będzie motywował bo każdy ma wyjebane w to czy będziesz grał w tę grę czy nie.

Opublikowano

S1 - wbijałem 30lvl

S2 - 650elo 400rankedów

S3 - Gold III 2300rankedów

S4 - Plat IV 600rankedów

S5 - Gold IV 500rankedów

S6 - Silver V

To tak po krótce historia mojego maina i nie ma bata żeby wybić to konto. Dodam, że mam 2 smerfy plat II wbite przy 150rankedach i plat 3 na west przy 200rankedach. Mojego głownego konta nie moge wybić mimo, że zagrałem już całkiem sporo gier jak widać. Moją motywacją jest jej brak, bo wychodze z założenia, ze jeden ranked w tą czy w tą nic nie zmieni... Jak będziesz przegrywał to się nie przejmuj tylko pomyśl o mnie xD Dodam, że na mainie mam zagranych 200normali. Na szczęście od s2 nie byłem ani razu w bronzie, dzięki bogu...

Opublikowano

Main Konto

S3 - wbicie 30 lvl , i Silver 5 nie było wtedy można spać do brązu około 80 gier wygranych i z 140 przegranych xD 

S4 - Na początku B4 ale sie wykierowałem do golda 3 i już miałem z 60 gier wiecej wygranych niz przegranych przestałem grać w połowie sezonu jakoś początek wakacji

S5 - wyexpiłem nowe konto na początku S4 potem wbiłem golda 3 97 lp ^^ i dostałem bana na rankedy potem tylko przegrywałem spadłem do golda 5 z bardzo niskim mmr i przestałem grać rankedy z  5 miesięcy przed końcem 

S6 - Tu przestałem flejmić xD B1 , ale już gold wbity chyba nigdy tak łatwo mi się nie grało xD Jak zagrasz solo i jakiś dobry grajek będzie to dodaj go do znajomych i grajcie razem, robię tak bardzo często 

Motywacyjna piosenka ? hmm - https://www.youtube.com/watch?v=fmI_Ndrxy14

Opublikowano

Motywacja? Jak robi sie to co sie lubi , to jest zbedna. Chec bycia wsrod najlepszych i chec zwyciezania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...