Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Level na Steamie

BlackBoyYyY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Mam pytanie. Jak wbic PIERWSZY level na steamie nie doladowujac na konto nic pieniedzy? Bo chodzi o to, ze konto smurfa kupilem sobie z drugiego konta jako prezent. (robilem misje Ambasador Spolecznosci ale rowniez mi za to expa nie dalo chodz ukonczylem wszystkie. Zrobilem "wytworca klejnotow" za 100 PD i rowniez mi tego doswiadczenia nie dalo.) Wiec co mam zrobic zeby wbic PIERWSZY level na steamie nie wydajac hajsu ? 

Opublikowano

To wkoncu nabije ten poziom bez nabijania 5 euro na steam samymi kartami czy nie ? Zrobilem misje Ambasador Spolecznosci za 200 pd i tego doswiadczenia mi nie dalo. Tak samo wytworzylem klejnoty.

Opublikowano

Poproś znajomych, żeby Ci wysłali karty na steam. Podobno pomaga. Ja kupiłem grę ze steam i wbił mi się lvl. Jeszcze jeden sposób to odblokowanie rynku czyli doładowując 5 euro na steam.

Opublikowano

To wkoncu nabije ten poziom bez nabijania 5 euro na steam samymi kartami czy nie ? Zrobilem misje Ambasador Spolecznosci za 200 pd i tego doswiadczenia mi nie dalo. Tak samo wytworzylem klejnoty.

Jeżeli Ci nie dało to musisz jednak zapłacić jak pisali poprzednicy ja z 2-3 lata temu jak tego jeszcze nie było normalnie lvl wbiłem a teraz widocznie się nie da 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...