Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego mam tak mało fps?

Precelll2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W grach typu csgo mam na srednich ustawieniach graficznych ok.60 fps. Niewiedziec czemu w Unturned na multi z najmniejszymi ustawieniami graficznymi oraz rozdzielczoscia mam zaledwie 12 fps. Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. Unturned ma o wiele mniejsze wymagania niz csgo. Dlaczego jest tylko 12 fps?

Opublikowano

1.Wylacz opcje pokazywania fps w unturned (wlacz sobie na steamie ) bo to tez laguje na multiku polecam rowniez razer cortex dawniej mnie bardzo pomagal bez niego to naweg gier nie uruchamialem bo malo klatek bylo a z nim zawsze te pare klatek przybylo

2.Jesli posiadasz karte graficzna nvidia to wejdz w panel sterowania NVIDIA  i wejdz w zakladke wyreguluj ustawienia obrazu korzystajac z podgladu i przesun pasek na wydajnosc wtedy krawedzie nie bede wygladzane ale zawsze kilka fps przybedzie

3.Wejdz w Zarzadzanie ustawieniami 3D i ustawienia globalne i zmien tryb zarzadzania energia (standardowo powinno byc adaptacyjny) i zmien na Preferuj maksymalna wydajnosc
Mam nadziej ze pomoglem w razie problemow sluze pomoca :)

@1361622928-U485574.pngPrecelll2002

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...