Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Autorskie Pluginy Bukkit/BungeeCord Na Zamówienie!

Zeberko200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat pod rekłamą

Autorskie Pluginy

Bukkit/Spigot/Bungeecord

Witaj!

Skoro trafiłeś na ten temat, oznacza to zapewne, że szukasz dobrze napisanych i tanich, autorskich pluginów do serwera Minecraft!

Pewnie teraz myślisz sobie: "Hm... Ciekawe czy to znowu jakiś krętacz, uczący się od 3 dni Javy..."

Odpowiem na twoje pytanie, oraz przedstawie Ci się w skrócie. Otóż odpowiedz jest prosta, "NIE". Jestem uczciwym człowiekiem, z lekko zaawansowaną więdzą na temat języka Java, jak i innych języków, chcący zarobić pare groszy na przyszłość.

W przeszłości pracowałem przy wielu serwerach, ucząc się tym samym Administracji Linux, jak i samego programowania, czy to stron, czy to pluginów, aplikacji w javie.Pierwszą, większą przygodę z serwerami miałem w nieistniejącej już firmie Other, potem przeszedłem na firme IMPGamers, Imperium graczy. Potem do paru innych firm. Prowadziłem większość trybów, zaczynając od zwykłych Survivali, przez SkyBlocki, Pokemony, aż do projektu ZombieHC(który też zamierzam reaktywować, jak skończe pisać do niego wszystkie pluginy).Samymi serwerami zajmuję się od 4 lat, a programowaniem już blisko 3 lata.

Napisane przezemnie wymiociny(w tym przypadku pluginy), oceniam po jakości ich kodu, przydatności na serwerze, oraz po pracy włożonej w napisanie.Pod spodem znajdziesz listę pluginów, które już napisałem specjalnie na to forum. Znajdziesz tam informacje o funkcjach, komendach, uprawnieniach, cenie pluginu. Listę pluginów będe często powiększał.

Lista gotowych już pluginów:

RandomTeleport

Jest to plugin na tworzenie przycisków, które przeniosą Cię w losowe miejsce, w wyznaczonym obszarze.

Co posiada ten plugin:
                         - Możliwość ustawienia dla każdego przycisku koordynatów, pomiędzy którymi i na którym świecie, ma teleportować gracza.
- Zapraszanie/akceptowanie/odrzucanie innych graczy do wspólnej teleportacji.
- Możliwość ustawienia dla każdego przycisku itemów, jakie ma dawać po teleportacji.

- Możliwość ustawienia nazwy pluginu, jaka ma się wyświetlać.

- Możliwość edytowania wiadomośći. (plik messages.yml)

Komendy/polecenia pluginu:
- /randomteleport add - Ustawia teleport na przycisku, na który się patrzymy;

- /randomteleport delete - Usuwa teleport na przycisku, na który się patrzymy;

-/randomteleport setworld <world> - Ustawia do jakiego świata, ma teleportować gracza;

- /randomteleport setminx <value> - Ustawia minimalny koordynat X, na który ma przeteleportować gracza;

- /randomteleport setmaxx <value> - Ustawia maksymalny koordynat X, na który ma przeteleportować gracza;

- /randomteleport setminz <value> - Ustawia minimalny koordynat Z, na który ma przeteleportować gracza;

- /randomteleport setmaxz <value> - Ustawia maksymalny koordynat Z, na który ma przeteleportować gracza;

- /randomteleport setinventory - Ustawia itemy, jakie gracze mają dostawać przy teleportacji.

- /randomteleport getid - Pokazuje nam numer ID teleportu, na który się patrzymy;

- /randomteleport invite <player> - Zaprasza gracza do wspólnej teleportacji;

- /randomteleport deinvite <player> - Usuwa zaproszenie, jakie wysłaliśmy do gracza

- /randomteleport accept <player> - Akceptuje zaproszenie gracza do wspólnej teleportacji;

- /randomteleport deaccept <player> - Usuwa zaproszenie gracza;

- /randomteleport reload - Przeladowuje konfiguracje pluginu;

Uprawnienia pluginu:
- randomteleport.* - Daje wszystkie uprawnienia do korzystania z pluginu;
- randomteleport.add - Dostęp do dodawania teleportu;

- randomteleport.delete - Dostęp do usuwania teleportu;

- randomteleport.setworld - Dostęp do ustawiania świata, do którego ma teleportować graczy;

- randomteleport.setminx - Dostęp do ustawiania minimalnego koordynatu X, na który ma teleportować gracza;

- randomteleport.setmaxx - Dostęp do ustawiania maksymalnego koordynatu X, na który ma teleportować gracza;

- randomteleport.setminz - Dostęp do ustawiania minimalnego koordynatu Z, na który ma teleportować gracza;

- randomteleport.setmaxz - Dostęp do ustawiania maksymalnego koordynatu Z, na który ma teleportować gracza;

- randomteleport.setinventory - Dostęp do ustawiania itemów dawanych przy teleportacji;

- randomteleport.getid - Dostęp do sprawdzania ID teleportu;

- randomteleport.invite - Dostęp do zapraszania do wspólnej teleportacji;

- randomteleport.deinvite - Dostęp do usuwania zaproszenia do wspólnej teleportacji;

- randomteleport.accept - Dostęp do akceptowania zapraszania do wspólnej teleportacji;

- randomteleport.deaccept - Dostęp do usuniecia akceptacji zapraszania do wspólnej teleportacji;

- randomteleport.reload - Dostęp do przeładowania pluginu;

- randomteleport.use.*- Dostęp do używania wszystkich teleportów;

- randomteleport.use.ID- Dostęp do używania teleportu o podanym ID.

Podgląd plików konfiguracyjnych:
configuration.yml: http://pastebin.com/CRyY4S2p
messages.yml: http://pastebin.com/gYmnLUxg

Cena pluginu: 30zł

Hardcore

Plugin wprowadza bany/życia po śmierci gracza.

* Coming Soon

Warunki kupna pluginów:
Najpierw kupiec, piszę do mnie na PW, na tym forum.
Po zadeklarowaniu się że chce kupić owy plugin, przysyła za moją zgodą przelew za niego.
Kiedy przelew dojdzie, to wysyłam mu plugin.

Niezbędne informacje:
Kontaktować się ze mną, preferuję przez wiadomość prywatną na tym forum, oraz Skype.
Jeśli pluginu, którego Cie interesuje, nie ma zawartego w wspomnianej liście, to napisz do mnie. Z chęcią go dla Ciebie napisze ;)

Pozdrawiam :D

POTRZEBUJESZ STRONY INTERNETOWEJ?

ZAMÓW JĄ U MNIE!

https://www.mpcforum.pl/topic/1646972-tworzenie-stron-www/

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada :3 A tak apropo czy dalo by sie napisac pluginy (3) na sklep sms, gildie, drop i disco zbroje z shiftem jak na MC.STREETCRAFT.PL? I ile by to kosztowalo bo nie wiem czy jestem w stanie tyle zaplacic :D

Opublikowano

Witaj, hm...

za sklep sms - zależy pod jaki system chcesz go mieć;

gildie - zależy jakie byś w nich chciał "specjalności", ale takie zwykłe mogę napisać za 50zl;

disco zbroje - mogę napisać nawet za 30 zł ;).

drop - 30zł :)

Oczywiście zawsze, możemy się dogadać ;)

Edit:

Znalazłem Ci darmowy plugin na sklep sms:

http://www.mpcforum.pl/topic/1051397-dl-darmowy-plugin-sms-shop-do-minecraft-dzia%C5%82aj%C4%85cy-na-czacie/

POTRZEBUJESZ STRONY INTERNETOWEJ?

ZAMÓW JĄ U MNIE!

https://www.mpcforum.pl/topic/1646972-tworzenie-stron-www/

Opublikowano

Wiesz jak taki zestaw to mozna tak taniej :) I napisalem na jakim serwerze mozesz zobacyc te pluginy :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...