Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMO Multihack

Pancake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Skonczylem gre na GMO jakis czas temu, po dlugim namysle, rozwazaniu plusow i minusow stwierdzialem ze upublicznie mojego toolza z troche "przycieta" funkcjonalnoscia

Autor: QQ

-F6 monster stacker (dziala z flame, triple shot i paroma innymi skillami AoE)

-F12 wallhack - pozwala chodzic przez sciany, o ile nie klikniesz w miejsce na ktorym nie mozna normalnei stac ( to znaczy nie klikasz w sciane tylko w punkt za sciana)
-F7 autokill - z tym trzeba uwazac, ale jak sama nazwa wskazuje zabija wszystko dookola. Czasami sie zacina bo serwer ma jakies tam limity
-F8 NPC buff - klikasz F8 i dostajesz buffa o kazdej porze dnia i nocy

-wbudowany speedhack x2

-fajoski licznik FPS w rogu <3

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/ed74dc3e56222ba4a09212cbab4c8369c5f6c51dc3986d4439c3e221667775d0/analysis/1454174502/

Kilka filmikow z dzialaniem wrzucilem na jutuba. Sam czit jest kompletnie niewykrywalny, nie modyfikuje ani jednego bajtu kodu, nie musi wiec w zaden sposob gryzc sie z gejguardem. Zaladuj DLLa do maina dowolnym injectorem. Po updacie klienta czit zapewne przestaie dzialac poniewaz zmieniaja sie wewnetrzne adresy "bebchow" w kliencie, ale do tego czasu uzywajcie sobie :)

MobStacker.rar

Opublikowano

ja testowalem u mnie dziala tylko  potrzebowalem do tego extreme injector v3 bo inny nie dal rady wczytac maina ktory jest i tak widziany tylko przez kilka sekund a pozniej znika   ogolnie to  tylko chwilke  gralem ale dziala  ladnie tylko szkoda ze  nie idzie zatrzymac tego  jak juz sie  uruchomi :D  ten f6 dziala tez jakos u bk z auto kilem tylko czasami moby zmikaja albo sie zacinaja na chwilke

Opublikowano

Oczywiscie ze idzie zatrzymac. po prostu naciskasz F6/F7 drugi raz

Moby znikaja jak sa gdzies na koncu mapy. Jesli ida jeszcze dalej za mape, to normalnie tez by znikly

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawia mi sie licznik FPS wrogu ale nie mam wlaczonego speed hacka. Wlaczyc sie powinien automatycznie czy jakos sie go uruchamia?

Po wcisnieciu F7/F8 znika gra.

Sezon 6

Opublikowano

GMO zostało zupdatowane go sezonu 11 a co za tym idzie stary czit już nie działa. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem naprawionego (8 marca) proszę na priv :)

Opublikowano

GMO zostało zupdatowane go sezonu 11 a co za tym idzie stary czit już nie działa. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem naprawionego (8 marca) proszę na priv :)

Podasz mi nazwę procesu tego hacka ? :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie jest proces. To "implant" do procesu gry. Swoja droga, dlaczego pytasz?

Pytałem, dlatego, że chciałem sobie go dodać do blokowanych procesów. 

To jest zewnętrzny program tak ? Czyli musi używać jakiegoś procesu :) 

­

Opublikowano

To nie jest proces. To "implant" do procesu gry. Swoja droga, dlaczego pytasz?

Pytałem, dlatego, że chciałem sobie go dodać do blokowanych procesów. 

To jest zewnętrzny program tak ? Czyli musi używać jakiegoś procesu :)

­

O czym Ty do mnie rozmawiasz, głowa Cię nie boli?

Opublikowano

Oczywiscie ze nie dziala. Czita trzeba updatowac raz na okolo miesiac, bo mniej wiecej co tyle wychodzi nowy pacz

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

napisz na priv w ramach tych testow :] i zakupu , a co z duperami i innymi ? patrze znikly z allegro oferty podbijania itp hmm ktos sie tak dobrze ukrywa? :> 

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
14 godzin temu, Shevrill napisał:

Czy ma ktos moze kopie tego hacka? Bo zalacznik gdzies zniknal.

Napisz do @Pancake może Ci pomoże ;) ewentualnie zerknij na jego filmik 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...