Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z questem

afsdad11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie mam problem z questem chapter 1 Road to darkness mam przeczytać list or Yura okey klikam go przewijam i dalej nic nie mogę zrobić zatrzymuje się przy "You will find many powerful warriors in the Serenity Plains. when the time is ripe, I will invite You to the Tower of Trial..." Okey początek rozumiem znajdź potężnych wojowników potem coś o czasie. Ale do sedna co tutaj mam zrobić bo nie mam ani traka ani nic ktoś coś pamięta lub wie ? :)

Opublikowano

To już jest koniec głównej ścieżki na dzień dzisiejszy, kontynuacja nastąpi 10 lutego.

Ahaaa no chyba, ze tak to jeszcze pytanie czemu mam nadal zablokowane suply chain jeśli mogę wiedzieć hmm ?

Opublikowano

Ahaaa no chyba, ze tak to jeszcze pytanie czemu mam nadal zablokowane suply chain jeśli mogę wiedzieć hmm ?

Może nie wykonałeś jakiś pobocznych misji.

没我爱

Opublikowano

Może nie wykonałeś jakiś pobocznych misji.

Robiłem wszystkie poboczne a który quest poboczny odblokowywuje ? O ile pamiętasz tak w ogóle ?

Opublikowano

Robiłem wszystkie poboczne a który quest poboczny odblokowywuje ? O ile pamiętasz tak w ogóle ?

No właśnie nie pamiętam jak to było, ponieważ niektóre questy poboczne odblokowują Daily Questy. Ja zawsze mam wszystkie zrobione więc ciężko mi powiedzieć.

没我爱

Opublikowano

No właśnie nie pamiętam jak to było, ponieważ niektóre questy poboczne odblokowują Daily Questy. Ja zawsze mam wszystkie zrobione więc ciężko mi powiedzieć.

Hmm kurcze no teraz to już nie wiem ja też robiłem wszystkie poboczne questy jakby nie patrzeć nie mam żadnego i nie wiem co teraz no nic może ktoś jednak będzie wiedział który to był quest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...