Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA:O - Czy na nowym patchu wreszcie banują cheaterów? Jak szybko wbić exp?

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 Pytania w sprawie GTA 5 Online
1.Po ostatnim Patchu z 28.01, zauważyłem duży spadek Osób używających modów i wkurwiających innych graczy, ponadto na różnych forach z gta ludzie piszą że zaczęli zbierać Permy za mody
Czy to prawda ?

2.Jaki jest najlepszy sposób Na Szybki Exp ? bo podobno są jakieś szybsze niż napady? Ja osobiście gram DM na mapach  "1kk RP 1kk $"  I zwykle mam 1/2/3 miejsce(zwykle mam po 40-70killi) i dostaje za ukończenie 6,5K Expa  i ogólnie za zabicia z 4/5k expa czyli na jedno 20minut wychodzę średnio na 10k RP, ale podobno jest jakiś lepszy sposób?

@Edit: Dziękuje Modowi za zmianę nazwy tematu na bardzo kreatywną i czytelną ;d ;v

Opublikowano

1. Bana to zawsze ktoś nie uważny załapie, ale jak doświadczony hacker gra z głową i nie wsadza kasy bezpośrednio do banku lub nie tłucze wszystkich na mapie to może się długo utrzymać bez banana. To zależy oczywiście od ilości reportów zgłoszonych na podejrzanego osobnika również.

Co do spadku osób, dzieje się tak zawsze po nowym DLC bo hacki(mody) są nieaktualne i trzeba czekać kiedy będzie aktualizacja nowych wspomagaczy, jak dzieciory który używają modów nie patrzą na nic to potem lecą masowe bany za wykrywalny już cheat.

2. Podobno robienie misji kontaktów jest szybkim sposobem z 3-4k RP i 15-20$ k.

Druga metoda moja własna to walka o przetrwanie, do fali 10 dostajemy 30$ k i też około 3-4 k RP, tam najszybciej wbijam lvl.

;=)

Opublikowano

1. Zawsze tak jest, bo im mody nie ruszają. ;p

2. DM, napady, misje od kontaktu (najlepiej "Dachowiec" [od 75] i "Odśmiecanie" [od 81]). No i zadania dnia. ;p

Opublikowano

1. Bana to zawsze ktoś nie uważny załapie, ale jak ktoś gra z głową i nie wsadza kasy bezpośrednio do banku lub nie tłucze wszystkich na mapie to może się długo utrzymać bez banana. To zależy oczywiście od ilości reportów zgłoszonych na podejrzanego osobnika również.

Co do spadek osób, dzieje się tak zawsze po nowym DLC bo hacki(mody) są nieaktualne i trzeba czekać kiedy będzie aktualizacja nowych wspomagaczy, jak dzieciory który używają modów nie patrzą na nic to potem lecą masowe bany za wykrywalny już cheat.

2. Podobno robienie misji kontaktów jest szybkim sposobem z 3-4k RP i 15-20$ k.

Druga metoda moja własna to walka o przetrwanie, do fali 10 dostajemy 30$ k i też około 3-4 k RP, tam najszybciej wbijam lvl.

Próbowałem robić Walki o przetrwanie ale bardzo długo to trwało i też nie byłem jakoś super Opłacalne, więc chyba zostaje przy DM :3

1. Zawsze tak jest, bo im mody nie ruszają. ;p

2. DM, napady, misje od kontaktu (najlepiej "Dachowiec" [od 75] i "Odśmiecanie" [od 81]). No i zadania dnia. ;p

Ile Expa jest mniej więcej za te co napisałeś ?

i ile jest za Zadania dnia ?

Opublikowano

Co do zadań dnia to są one jakby skumulowane w zestawie tygodniowe oraz miesięczne, obejmujące 28 dni.

Jeżeli wykonasz je pod rząd przez jeden tydzień lub trzy tygodnie zostanie nagrodzony sporą premią, aby tego dokonać nie można opuści ani jednego dnia podczas tego okresu.

Czyli jak nie grasz często nie opłacalne.

Nagroda dzienna: 25$ k i 3k RP

Nagroda tygodniowa: 100$ k i 15k RP

Nagroda miesięczna: 500$ k i 50K RP

;=)

Opublikowano

Próbowałem robić Walki o przetrwanie ale bardzo długo to trwało i też nie byłem jakoś super Opłacalne, więc chyba zostaje przy DM :3

Ile Expa jest mniej więcej za te co napisałeś ?

i ile jest za Zadania dnia ?

Za Odśmiecanie samemu zazwyczaj 13k dolarów i około 3,5k RP, a sama misję się robi do pięciu minut. Za dachowca mniej i w podobnym czasie, więc polecam to pierwsze. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...