Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soul Fighter i Warlock

Kerinox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wie ktoś może kiedy na serwery europy zawitają 2 nowe klasy które są już w Korei?

Warlock następne 2-3 updaty nie liczyć przyszłego, który dojdzie 10 lutego. Co do Soul Fightera to nie wiadomo ponieważ jest to nowa klasa, która niedawno weszła na serwery Koreańskie więc to zależy jak często będą dodawali aktualizacje.

没我爱

Opublikowano

Warlock miał być 10 lutego, a gdzieś czytałem, że NCSoft planuje wydać Chi Mastera ( niby tak się to miało nazywać ) zimą tego roku. Ale obie postaci to miazga, a Warlock już szczególnie :)

Opublikowano

Nie wiem. Oglądając Chi Mastera PvP na yt, pytałem o datę jego wyjścia, pisano mi, że go nie wiadomo, ale Warlock ma być niby 10 lutego, ale to tylko wg niego i jakoś podłapałem, lecz nie wiem czy to prawda. A potem Chi Mastera wyszukałem na jakiejś stronie co potwierdza kolejne patche pytając NCSoft i napisali, że jeśli wszystko pójdzie pomyślnie to Chi Master wyjdzie zimą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...