Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na PBE

dabingdlanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo mogę zdobyć konto na PBE, więc pytam, czy według was warto tam grać w innym celu niż tylko szukania bugów ? Ponieważ dostałem perma na EUNE i nie mam ochoty farmić wszystkiego na nowo.

Opublikowano

Tylko po co ? Głównie się tam testuje coś i na początku jest trochę frajdy, ale później się znudzi na maxa po dłuższym graniu tylko na PBE.

Lepiej zacząć od nowa grę na eune czy euw i grać normalnie.

Opublikowano

Warto grać ale tylko jeśli interesują Cię jacyś nowi championi i chcesz ich wcześniej przetestować/nauczyć się nimi wcześniej grać od innych. Grając na PBE masz tą przewagę od normalnych graczy (ktorzy nie graja na PBE), że wszystkie nowości wchodzące do LoLa możesz przetestować dużo wcześniej niż oni :) Daje Ci to naprawdę dużą przewagę np. na EUNE. Ale jeśli interesuje Cię grania TYLKO na PBE to odradzam szczególnie z powodu dużych lagów, bugów itp :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Podzielam zdanie kolegi wyżej. Na dłuższą metę nie ma sensu tam grać. Zawsze możesz kupić od kogoś konto na EUNE albo przełamać się i zacząć od nowa.

Opublikowano

Mam tam konto i jak chcesz grac na serio tam to nie warto, to jest serwer testowy i lezy w ameryce, idze za tym duzy ping, duzo afkow bo nie ma punishments i troll picki, co sie dziwic, to tylko test serwer, tam ludzie tylko proboja champy, itp. 

Opublikowano

Ping jest wysoki, ale gra się normalnie - Przynajmniej ja tak mam.

Serwer jest do testowania nowych postaci itp... - Większość ma na to wyje**ne.

Na mecz się wcale aż tak długo nie czeka, jednak masz szansę 50-50 że będąc goldem trafisz na diament lub wyżej i po prostu niektóre mecze nie mają sensu. Bo albo wygrywasz gładko albo przegrywasz niemiłosiernie.

Według mnie, jak nie masz co robić ze swoim życiem i chcesz się pobawić/przetestować picki lub cokolwiek, to tak.

Opublikowano

Niedługo mogę zdobyć konto na PBE, więc pytam, czy według was warto tam grać w innym celu niż tylko szukania bugów ? Ponieważ dostałem perma na EUNE i nie mam ochoty farmić wszystkiego na nowo.

Fajnie się gra jak jest np nowy champion do przetestowania etc, ale nie wiem czy warto tam tracić czas na dłuższą metę. Chyba na Twoim miejscu kupiłbym, albo wyexpił sobie drugie konto.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...