Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne Lagi ?

InfinityBilon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w lolu mam minimum 200 fps i ping 50 jednak co jakiś czas pojawiają się dziwne scinki na jakieś 5 sekund i tak kilka razy w meczu komputer co po formacie 

sXglh3A.png

Opublikowano

wtfast rozwiazuje sprawe ;]]

Jezeli zaplaci to rozwiąże :P

Tak to jedyna opcja jest zmiana dostawcy internetu  ;) 

ew. Mozesz sprawdzic jeszcze program Killping (konta mozna zakladac caly czas, tyle ze na 2 dni jest trail user)

Opublikowano

Jezeli zaplaci to rozwiąże :P

Tak to jedyna opcja jest zmiana dostawcy internetu  ;) 

ew. Mozesz sprawdzic jeszcze program Killping (konta mozna zakladac caly czas, tyle ze na 2 dni jest trail user)

Próbne konto wtfast masz na 14 dni a co za problem założyć maila np. na gmailu i mieć kolejne 14 dni? WTFast pomaga :) Polecam.

Opublikowano

Próbne konto wtfast masz na 14 dni a co za problem założyć maila np. na gmailu i mieć kolejne 14 dni? WTFast pomaga :) Polecam.

Zablokowali już to, widze ze nie jestes w temacie :P. Hajs się nie zgadzał to poblokowali  ;)

Opublikowano

Zablokowali już to, widze ze nie jestes w temacie :P. Hajs się nie zgadzał to poblokowali  ;)

Dzisiaj założyłem nowe konto więc nie wmawiaj mi że nie w temacie. NIE DZIAŁA ROBIENIE KONT Z CZASOWYCH MAILI, np 10minutemail.

Specjalista
Opublikowano

A skąd masz internet? Też czasami przez mojego dostawce mam lagi, choć ewidentnie jest napisane że pingu jest 50/60

Opublikowano

Dzisiaj założyłem nowe konto więc nie wmawiaj mi że nie w temacie. NIE DZIAŁA ROBIENIE KONT Z CZASOWYCH MAILI, np 10minutemail.

Skoro mozesz to zaloz reszcie forum, bo z tego co czytalem wczoraj nikt nie mogl :)

Ja wczoraj zrobilem nowe konto bez zadnych problemow, nie pokazuje ze konto wygaslo czy cos takiego

Zalozcie email na o2 i tam macie odrazu 4 emalie zamiast 1

Ja próbowałem zakładać z innych IP, innych urządzeń i nic :P

Opublikowano

Ja wczoraj zrobilem nowe konto bez zadnych problemow, nie pokazuje ze konto wygaslo czy cos takiego

Zalozcie email na o2 i tam macie odrazu 4 emalie zamiast 1

Opublikowano

Skoro mozesz to zaloz reszcie forum, bo z tego co czytalem wczoraj nikt nie mogl :)

Ja próbowałem zakładać z innych IP, innych urządzeń i nic :P

Przyślij mi swojego maila na pw to Ci mogę założyć, dzisiaj zakładałem z poczty z onetu a poprzednie 2 miałem gmail, przy każdym 0 problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...