Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość pobierania spada do 0 kb/s, częste errory

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej pobrałam wczoraj b&s i wszystko było ok ale przy uruchamianiu launchera ncs szybkość pobierania z prawie 1mb spada w przeciągu ok 2min do 0 :/ dodatkowo wyskakują czasem jakieś erory...3% to jest max nie wspomnę że czekać na te 3% trzeba chyba z 4godziny :/

Na początku myślałam, że to może przez internet ale wszytko działa dobrze, nawet próbowałam w nocy ściągnąć bo wiadomo w nocy zawsze szybszy internet ale ciągle jest to samo szybkość pobierania w chwile spada do 0 potem po parunastu minutach znowu zaczyna od ok 1mb i spada do 0...:/

szukałam podobnych problemów i jest mnóstwo ludzi z takim problemem tylko że rozwiązania już nie mogłam znaleźć :/

Opublikowano

Właśnie też zauważyłam wszyscy mówią żeby klikać ciągle "confirm" i "update" co w kółko robiłam i z początku wydawało się że jest ok bo w sumie zatrzymywało się na 4% ale 8.3GB malały i teraz zostało do ściągnięcia 7.5GB tylko że już 6 razy pojawił się error a to 7.5GB w ogóle nie maleje nie wiem co z tym zrobić wkurzyłam się i wyłączyłam tego launchera, jak nikt się tu nie odezwie to chyba zrezygnuje z gry

Opublikowano

ok sprawdzę jak wrócę do domu akurat będzie już późno więc internet może też jakoś lepiej się sprawdzi (chociaż i tak jest ok)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...