Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - OpenIV "Installation has been cancelled"

xMihal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Mam problem z instalacją programu Open IV, za pomocą którego można instalować mody do GTA V na PC .

Pobieram ładnie ze strony odpalam instalację, wybieram język, klikam dalej  i wyskakuje mi takie coś jak na załączonym zrzucie .

Z tego co wyczytałem na jakimś lipnym forum to coś blokuje dostęp tej aplikacji do internetu czy coś w tym stylu.

Może ktoś miał już taki problem i wie jak się z tym uporać ? 

Z góry dzięki za pomoc ;)

05459763191827588547.jpg

Problem.bmp

Opublikowano

Czyli jeżeli ci coś blokuję dostęp aplikacji do neta, jak napisałeś to moją pierwszą myślą będzie, że to wina antywirusa.

Wyłącz go lub dodaj w antywirusie program do wyjątków.

;=)

Opublikowano

Czyli jeżeli ci coś blokuję dostęp aplikacji do neta, jak napisałeś to moją pierwszą myślą będzie, że to wina antywirusa.

Wyłącz go lub dodaj w antywirusie program do wyjątków.

Zrobiłem to, nawet go odinstalowałem, i nic .

Opublikowano

Wyłącz firewolla, odpal jako administrator :P

Zrobiłem tak - nie pomogło :c

Dodam, że tydzień wcześniej pobrałem tą aplikację  i korzystałem z niej bez problemu, potem ją odinstalowałem i znów chciałem z niej skorzystać, niestety wyskakuje mi ten błąd .

Opublikowano

Okey - udało się zainstalować - nie pomogło dodanie do wyjątków i wyłączenie zapory - musiałem odinstalować antywirusa .

Ale mam kolejny problem - jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc - zainstalowałem ten program, włączam wybieram GTA V windows, wybieram folder w którym teoretycznie znajduje się plik, którego potrzebuje (x64e) i go nie ma, ale wchodząc w ten folder bez pomocy programu Open IV plik x64e jest - nie widzi go tylko jak otwieram przez ten program ... Wie ktoś, coś na ten temat ? 

Opublikowano

Okey - udało się zainstalować - nie pomogło dodanie do wyjątków i wyłączenie zapory - musiałem odinstalować antywirusa .

Ale mam kolejny problem - jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc - zainstalowałem ten program, włączam wybieram GTA V windows, wybieram folder w którym teoretycznie znajduje się plik, którego potrzebuje (x64e) i go nie ma, ale wchodząc w ten folder bez pomocy programu Open IV plik x64e jest - nie widzi go tylko jak otwieram przez ten program ... Wie ktoś, coś na ten temat ? 

Zobacz, czy w momencie szukania tego pliku programem nie masz opcji wybrania rozszerzeń pliku

kei7uf.jpg

może właśnie poprzez rozszerzenie nie możesz zobaczyć co to za plik. To tylko teoria ale może pomoże.

who cares?

Opublikowano

Zobacz, czy w momencie szukania tego pliku programem nie masz opcji wybrania rozszerzeń pliku

kei7uf.jpg

może właśnie poprzez rozszerzenie nie możesz zobaczyć co to za plik. To tylko teoria ale może pomoże.

Pomogło, dzięki :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...