Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kubiki solo?

Kakanapka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od około miesiąca zacząłem sobie grać od nowa w DarkOrbit. Moje konto prezentuje się następująco:

Golec, full LF3, 4 LF 4 full bo2, full napędy, pet z kamikadze 3, apis, drony na 7 lvlu, formacje : serce romb szkoleniowa, dresy do golca: Solace i Spectrum, 15 PP ( jestem na 2 punktach przy mechanizmach osłony) i mam pytanie. Czy z takim kontem, bez sepromu jestem w stanie ubić kubika solo ? (SAB i X3 maksymalnie ? )

Jeżeli nie, to czy dałbym radę ubić kubika Aegisem ? ( Mam zamiar dzisiaj wylicytować )

Jakie konfy powinienem zrobić ? (Mój średni dmg to 5-6k na rombie 6-7 na szkoleniowej na full biciu)

Opublikowano

Witam. Od około miesiąca zacząłem sobie grać od nowa w DarkOrbit. Moje konto prezentuje się następująco:

Golec, full LF3, 4 LF 4 full bo2, full napędy, pet z kamikadze 3, apis, drony na 7 lvlu, formacje : serce romb szkoleniowa, dresy do golca: Solace i Spectrum, 15 PP ( jestem na 2 punktach przy mechanizmach osłony) i mam pytanie. Czy z takim kontem, bez sepromu jestem w stanie ubić kubika solo ? (SAB i X3 maksymalnie ? )

Jeżeli nie, to czy dałbym radę ubić kubika Aegisem ? ( Mam zamiar dzisiaj wylicytować )

Jakie konfy powinienem zrobić ? (Mój średni dmg to 5-6k na rombie 6-7 na szkoleniowej na full biciu)

wylicytuj aegisa,zacznij bic na sercu potem romb,konfy -2 czolgi, sabem se oslone laduj a potem umki aegi

https://www.youtube.com/watch?v=DuMOfi2sk6E

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...