Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można jakoś zniwelować te "pauzy"

pftprzybylski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie....

Gram w lola już chyba 3 sezony , od jakiegoś czasu jak każdy mam problem z lagami.

Jechałem na wtf fast ale jakieś 2-3 dni wstecz zablokowali robienie nowych kont.

Mam internet z orange

Ping około 40 fps jakies 140 a pauzy sa takie ze nawet po 2-3 sekundy i to bardzo czesto

Jednym słowem bez wtf fast nie idzie grać.

Czy jest na to jakiś sposób

Chciałbym zapytać również jak wygląda gra na innych serwerach czy też mając internet z orange ma sie lagi ?

Opublikowano

Bardzo Wasze odpowiedzi są pomocne, pożal się Boże. 

Spróbuj wyłączyć vsync, jeśli masz, a jeśli nie, to ustaw stałe FPS'y i zobacz czy pomogło. Ja miałem tak parę razy i pomagało ustawienie stałych fpsów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up co mają fps do pingu błagam typie wiesz co to wogle jest ? Swoją odp. naprawdę huja pomogłeś

@topic wina serwerów rito jedyna opcja to wykupienie wtfast ew. możesz się pobawić i mieć go za free ale to wymaga formata pc i po instalacji otworzenie programu z timestopper i przestawienie daty do tyłu co to da ? to że po każdym użyciu wtfast free trial będzie się resetował znowu od nowa :D

Opublikowano

@up co mają fps do pingu błagam typie wiesz co to wogle jest ? Swoją odp. naprawdę huja pomogłeś

@topic wina serwerów rito jedyna opcja to wykupienie wtfast ew. możesz się pobawić i mieć go za free ale to wymaga formata pc i po instalacji otworzenie programu z timestopper i przestawienie daty do tyłu co to da ? to że po każdym użyciu wtfast free trial będzie się resetował znowu od nowa :D

Umiesz kuźwa czytać? Napisał, że ping ma normalny, ale go freezuje, a to nie przez ping -.- Wszystko zwalacie na lagi. Ja miałem ping 60 i fps'y 300, nie szło grać. Ustawiłem stałe i poszło, więc milcz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSecretly widze że jesteś zielony w tych sprawach nie może go freezować przez fps :D pierwszy raz słyszę taką głupotę.Przez fps takie freezy były by odczuwalne tylko przy dużych spadkach np. od 100 do 50.A autor ma 140 więc nawet jeśli by miał 80 fps to i tak nie było by różnicy bo ludzkie oko więcej nie dostrzegnie Autor tematu po prostu traci pakiety dlatego ma krótkie freezy

Pytanie do autora czy net przez kabel czy wifi ?

Opublikowano

Są 4 opcje :D

Sub na WTFast
Zmiana dostawcy
Zmiana serwera w lolu
Killping - (nie testowalem, ale dziala jak wtfast) 

Bardzo Wasze odpowiedzi są pomocne, pożal się Boże. 

Spróbuj wyłączyć vsync, jeśli masz, a jeśli nie, to ustaw stałe FPS'y i zobacz czy pomogło. Ja miałem tak parę razy i pomagało ustawienie stałych fpsów.

Co mają FPS'y do lagów w grze?   ^^  "pożal się Boże"

A co do internetu w orange, w CS:GO ping od kilku msc tez mam wyzszy  ;)  Najlepsza opcja będzie zmiana dostawcy

możesz się pobawić i mieć go za free ale to wymaga formata pc i po instalacji otworzenie programu z timestopper i przestawienie daty do tyłu co to da ? to że po każdym użyciu wtfast free trial będzie się resetował znowu od nowa  :D

Podobno to zablokowali, szkoda czasu na format  :D

edit. Czytałem gdzieś, że typ tak zrobił i miał xxx dni ale po tych 14u mu i tak uplynal czas z trail usera :P

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSecretly widze że jesteś zielony w tych sprawach nie może go freezować przez fps :D pierwszy raz słyszę taką głupotę.Przez fps takie freezy były by odczuwalne tylko przy dużych spadkach np. od 100 do 50.A autor ma 140 więc nawet jeśli by miał 80 fps to i tak nie było by różnicy bo ludzkie oko więcej nie dostrzegnie Autor tematu po prostu traci pakiety dlatego ma krótkie freezy

Pytanie do autora czy net przez kabel czy wifi ?

Nie no xD Pytanie o internet na kablu czy wifi jest tak żałosne, jak Twoje wypowiedzi. Nie znam się, a się wypowiem, tak to u Ciebie brzmi. FPS'y mają wpływ.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...