Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnej gry na średniego laptopa

losikmaster12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam fajnego rpg ktory ma przyjemna fabule ktora nie konczy sie zabyt szybko i co najwazniejsze nie nudzi sie za szybko.

oto moj parametry

intel cor i5

geforce gt540m

4gb ram

przypominam to jest laptop wiec jego grafika ma mniejsza wydajnosc :P

Opublikowano

Skyrim powinien działać. Modów na grafikę nie wgrasz, ale spokojnie połowa istniejących modów będzie działać, a to już masz z 1000 godzin gry. 

Opublikowano

To najzwyklejszy TES. Fabułę główną można przejść w kilka dni, nie jest ona jakoś wspaniała, po prostu jest po to, żeby być. Chodzi o eksploracje, i zdobywanie coraz to lepszego ekwipunku, a czasem robisz quest główny. Jeśli szukasz dobrej fabuły to tylko Wiedźmin 3, ale raczej Ci nie pójdzie. 

Opublikowano

Też polecam Skyrima. Grałem rok temu i znudził mi się gdzieś tak +/- po 100h. Ale też można iść tylko fabułą główną, nie trzeba robić zadań pobocznych.

Ja pospolicie polecam:

• Wiedźmin 1 (50 h albo i mniej zabiera mi robienie wszystkich zadań pobocznych i głównych, nie wiem jak to będzie u nowego gracza. Ja sam już przeszedłem tą grę z 10 razy i znam wszystko na pamięć i wiem jak robić, by się nie narobić :D )
  • Wiedźmin 2 (Tak jak przy pierwszej części. Polecam serdecznie.) PS nie wiem czy ci zadziała, nie sprawdzałem twojej karty)
  • Two Worlds 
  • Torchlight 2 (Długa gierka. Bardzo podobna do Diablo. Grafika podobna do kreskówkowej. Bardzo dużo broni,zbroi itp. i bardzo dużo zadań, jak i modów do tej gry. Jest  jeszcze bardzo dużo osiągnięć na Steam, a to dla gracza RPG piękno)
  • TES: Oblivion (Gorszy od Skyrima, ale da się grać. Dużo zadań, fajne DLC, długa. Bardzo dużo modów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...