Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam spolszczenia do Life is Strange

prodege

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio kupiłem sobie grę Life is strange. Poszukuje do owej gry Spolszczenia.

Pytanie jest następujące, Jak to zrobić, jak podmienić pliki na polskie, A i proszę nie podawać mi strony:Grajpopolsku pl ponieważ sprawdzałem i nie działa. Bardzo proszę o pomoc ponieważ nie ogarniam trochę tej podmiany. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Z tego co widzę, to tylko na grajpopolsku jest spolszczenie. Biorąc pod uwagę, że pracowało nad tym sporo ludzi, to po prostu musi działać. Dokładnie przeczytaj instrukcję, powinna być dołączona. 

Opublikowano

Robię dokładnie tak jak mi wskazano, niestety nie działa :< czyli 20 zł w dupkę :D Jeżeli znajdą się inne propozycje bardzo proszę o napisanie. 

Opublikowano

Jak Steam, to folder gry znajduje się w [C:\Program Files(x86)\Steam]\Steamapps\common (w kwadratowym nawiasie folder zainstalowania Steama).

Instalator prosi o wybranie głównego folderu gry, gry nie posiadam więc stawiam, że będzie to ...\steamapps\common\Life Is Strange.

Swoją drogą to nie wiem kto pisał instalator, ale przecież ścieżka instalacji gry znajduje się w systemowym rejestrze ;)

Ew szukaj spolszczeń do odpowiedniego epizotu ;p 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...