Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demote po 2 wygranych i 3 przegranych meczach

Vesim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak oni to zrobili, ale awansowalem do p2, zagralem 5 meczy, win, win, lose, lose(po tym mialem 0TP), lose i spadlem, co oni z ta gra robia? co update bardziej spierdolona, jak nie matchmaking to silvery z 2k elo.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

@Vesim 

Teraz nie ma sensu grać rankedów, bo zaraz wyjdzie S3 i wszystko od 0 :D Matchmaking to gówno.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z kolegą wyżej. Nowy sezon jest tuż, tuż, a wraz z nim wchodzi ogromna masa nowości, także, miejmy nadzieję, będzie to wszystko poprawione, bo bugów było sporo.

System awansowania w S2 był, według mnie, trochę słaby, skoro można była na wstępie trafić do wysokiej dywizji. 

Opublikowano

@Vesim

Teraz nie ma sensu grać rankedów, bo zaraz wyjdzie S3 i wszystko od 0 :D Matchmaking to g****o.

A nie przypadkiem ma byc tak, ze mastersi lecą do d1,a 100 do grand masters, a reszta dostaje taką rangę, na jaką wskazuje elo?
Opublikowano

A nie przypadkiem ma byc tak, ze mastersi lecą do d1,a 100 do grand masters, a reszta dostaje taką rangę, na jaką wskazuje elo?

dokładnie tak będzie  :yay:

asdf1234

Opublikowano

Nie wiem jak oni to zrobili, ale awansowalem do p2, zagralem 5 meczy, win, win, lose, lose(po tym mialem 0TP), lose i spadlem, co oni z ta gra robia? co update bardziej spierdolona, jak nie matchmaking to silvery z 2k elo.

Co w tym dziwnego? Masz 0 tp = masz demotion match. Tylko po wejsciu do nowej rangi mozesz spokojnie przegrać mając 0tp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...