Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na koncie 1 żeton zwrotu, i chciałbym zwrócić skin, lecz w zakładce zakupy nie pokazuje mi żadnych zakupionych skinów itp. 

Skina kupiłem może rok temu.

Jest jakaś możliwość bym go zwrócił? 

.

Opublikowano

nie dosc ze ch.ujki dali tylko  3 zwroty na cala gre ( gdzie polowa ludzi wykorzystala je przed wbiciem 15lvla bo nie wiedzieli jak to wykorzystac) to jeszcxze CI ograniczenia robia na 3miesiace

Opublikowano

Zanim dali możliwość szybkiego zwrotu w zamian za żetony, to można było przed ten napisać do Riotu o zwrot IP za postacie które Ci się nie podobają lub skiny, max tylko 3, np 2 postacie i jeden skin. Chyba dalej jest taka możliwość, masz też jeden żeton, więc mogli by Ci zwrócić w zamian za twój żeton. Spróbuj napisać i powodzenia :)

Opublikowano

i tak masz dobrze ja byłem taki głupi ze gdy miałem 5/12lvl kupiłem kilka postaci i później je odzyskał za 3 zwroty jakbym wiedział ze tego nigdy już nie będę mógł zdobyć to bym nigdy tego nie zrobił

Opublikowano

nie dosc ze ch.ujki dali tylko  3 zwroty na cala gre ( gdzie polowa ludzi wykorzystala je przed wbiciem 15lvla bo nie wiedzieli jak to wykorzystac) to jeszcxze CI ograniczenia robia na 3miesiace

Tylko 3 zwroty? W 2 sezonie nie było w ogóle zwrotów i jakoś nikt nie płakał, więc ciesz się, że masz/miałeś taką możliwość. Jak kupujesz telefon w sklepie to też robisz żale przy kasie, że masz tylko 7 dni na zwrot?  o.O

"Połowa ludzi wykorzystała, ale nie wiedziała jak wykorzystać" - bez komentarza. :pls:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko 3 zwroty? W 2 sezonie nie było w ogóle zwrotów i jakoś nikt nie płakał, więc ciesz się, że masz/miałeś taką możliwość. Jak kupujesz telefon w sklepie to też robisz żale przy kasie, że masz tylko 7 dni na zwrot?  o.O

"Połowa ludzi wykorzystała, ale nie wiedziała jak wykorzystać" - bez komentarza. :pls:

Kwiaty w podziece im jeszcze wysle. Jak ja nienawidze takich pseudointeligentow jak ty. 

Chodzilo mi o to ze nowy gracz przed wbiciem wgl 15lvla  ( i nie mowie tu o smurfach) wolal sobie nie wiem... zwrocic teemo bo mu brakowalo do nidalee ( a z perspektywy czasu nikt by tego nie zrobil no chyba ze debil bo wbicie 1350ip to kwestia kilku gier) Powinni te zwroty zrobic od 30lvla i tyle. 

Opublikowano

Kwiaty w podziece im jeszcze wysle. Jak ja nienawidze takich pseudointeligentow jak ty. 

Chodzilo mi o to ze nowy gracz przed wbiciem wgl 15lvla  ( i nie mowie tu o smurfach) wolal sobie nie wiem... zwrocic teemo bo mu brakowalo do nidalee ( a z perspektywy czasu nikt by tego nie zrobil no chyba ze debil bo wbicie 1350ip to kwestia kilku gier) Powinni te zwroty zrobic od 30lvla i tyle. 

Jakie znowu kwiaty, gościu? Masz możliwość zwrócenia zakupionych przedmiotów i jeszcze narzekasz - daj palec będzie chciał całą rękę.

Ty dopiero po wbiciu 30 lvla nagle dostałeś olśnienia ile dostajesz IP za wygraną, żeby uzbierać do 1350? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czlowieku sram na ich zwroty bo skinow mam wiecej niz ty plemnikow na krzesle.

Pisze poniewaz juz bylo milion tematow co ludzie sie zalili ze przewalili zwroty na jakies duperele.

A co mnie to obchodzi ile Ty masz skinów... to jest Twój wyznacznik forumowego ego?

Mnie też nie obchodzą zwroty, ale po co narzekać i zmieniać coś na siłę skoro jest dobrze tak jak jest... jakby zwroty były od 30 lvla dostępne to byłoby pełno tematów "chciałbym zwrócić X przed 30 lvlem, pls", a tak to każdy może sobie robić z nimi co chce i od kiedy chce. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...