Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe crashe clienta

Owl ⚡

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

pobrałem dziś giere, zagrałem 15 minut po czym wyrzuciło mi grę, włączyłem ponownie i znów 15-20 minut kick.

Kiknęło mnie podczas 2godzinnej sesji 10 razy. 

Szału można dostać, nie wyświetla mi się żaden komunikat, jedynie okienko z pytaniem czy wysłać błąd.

Macie może jakieś pomysły  co do naprawy tego błędu ? :D

Gierka ciekawa ale przez te crashe jest jeden wielki penis.

Próbowałem włączać jako admin, z zgodnością, na necie nic nie ma naprawić ten błąd.

Opublikowano

Może masz mało pamięci RAM i Ci się zapycha? Jak miałem odpalone kilkadziesiąt zakładek na Chrome, GG, Skype, Messenger, odtwarzacz muzyki i grę to też mnie dwa razy nagle wyrzuciło, odkąd gram z kilkoma kartami na Chrome problem nie występuje.

Spróbuj też naprawy plików gry, może coś się źle pobrało i teraz wyrzuca podczas próby wykonania jakiejś czynności.

Opublikowano

Może masz mało pamięci RAM i Ci się zapycha? Jak miałem odpalone kilkadziesiąt zakładek na Chrome, GG, Skype, Messenger, odtwarzacz muzyki i grę to też mnie dwa razy nagle wyrzuciło, odkąd gram z kilkoma kartami na Chrome problem nie występuje.

Spróbuj też naprawy plików gry, może coś się źle pobrało i teraz wyrzuca podczas próby wykonania jakiejś czynności.

Ram 8gb - chrom + wszystkie inne włączone apki żrą 2gb.

Jak sprawdzić spójność plików ? Przy każdym włączeniu gry sprawdza mi pliki i niby coś reperuje 85kb ?Oo

Jakiś pomysł ?

­

Opublikowano

W launcherze w którym klikasz Play Now po lewej na dole masz opcję File Repair. Ten patch 85Kb jest zawsze, nie wiem co on tam ściąga :p Może adresy serwerów lub coś w tym stylu.

Antywirus Ci nie blokuje gry przypadkiem? A może odpalasz jakąś aplikację którą zabezpieczenia gry wykrywają jako cheat?

Opublikowano

W launcherze w którym klikasz Play Now po lewej na dole masz opcję File Repair. Ten patch 85Kb jest zawsze, nie wiem co on tam ściąga :p Może adresy serwerów lub coś w tym stylu.

Antywirus Ci nie blokuje gry przypadkiem? A może odpalasz jakąś aplikację którą zabezpieczenia gry wykrywają jako cheat?

Oprócz gry mam jedynie chrome włączonego - innych apek nie ma.

Znalazłem tą opcję ale nie mogę kliknąć buttona.

Dobra nie będę już dziś spamił, może ktoś ma lub miał podobny błąd i też się wypowie.

­

Opublikowano

Też mam ten problem, ale nie zdarza się co kilka minut, ale głównie przy ładowaniu innych lokacji. Najlepiej wtedy nie alttabować, w ogóle najlepiej podczas gry nie alttabować... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...