Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczościa 4:3 (czarne paski)

adamsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępnie napiszę czego problem dotyczy. Otóż wzorując się na filmikach z youtube'a chciałem uzyskać rozciągnięty obraz 1024x768 zrobiłem wszystko tak jak było na filmiku, ustawiłem w dopasowaniu panelu skalowanie pełnego obrazu(na 1024x768 obraz się rozciągnął), a po wejściu do gry nadal były paski po bokach na domiar tego, gdy ustawie w CS- opcje tryb wyświetlacza-w oknie obraz jest rozciągnięty. Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje.

Gram na laptopie 15,6" z grafiką intel czy jakoś tak.

Opublikowano

DOBRA DOBRA. Problem rozwiązany po 2 prawie 3 godzinach szukania bo ja nigdy nie usiedzę i nie poczekam aż inni coś zrobią w tym kierunku(pomocy itp) znalazłem rozwiązanie, gdzies przeczytalem kliknij CTRL+ALT+F11 z myślą, że zadziała zrobiłem to i lipton ale iż poziom wku** był wysoki klikałem CTRL+ALT+F1 2 3 4 5 6 7 8 9 i zadziałało niestety nie wiem dzięki któremu paski zniknęły ale komus może się przydać ta informacja

PS: Mam Windows 10

TEMAT DO ZAMKNIECIA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...