Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tryb gry wybrać przy tworzeniu serwera?

Ankator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam do Was ogromne pytanie w sprawie serwera Minecraft. Otóż nasza sieć otwiera serwer z MC i mamy zagwozdkę jaki serwer utworzyć. chciałbym, więc abyście napisali w komentarzach: Na jakim trybie najchętniej byście zagrali? Tryb, który zdobędzie najwięcej głosów, wygra i zostanie wdrożony w nasz projekt.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mi to się marzy zagrać na starym FB -.-

Teraz to wszystkie FB są z PlotMe, tartak, kopalnia, drop ze stone i gówno...

A kiedyś to były fajne :)

Mapa SV, drop z rud, działki bez PlotMe i innych gówienek, tylko ręcznie robione, przyjazna atmosfera, 20 graczy i spoko...

Tęsknię za takimi

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

@KajmaczeK to były czasy kiedy Minecraft nie posiadał w sobie wielu funkcji jak teraz. Teraz o takie serwery to nie ma szans. Sam dobrze wspominam tamte czasy, ale kto do nich wróci?

Opublikowano

­Tak jak już pisałem w innych tematach, ja bym z chęcią pograł na serwerach z minigrami jakich jeszcze nie ma, lub są, ale tylko tylko zagranicznych na serwerach Premium ;)

j

Opublikowano

@Ankator, kto by wrócił? Myślę, że jest parę takich osób. Może osoby, które pamiętają te stare czasy, i chciały by zagrać na takim serwerze połączyły by swoje siły, i zrobiły taki serw?

Taka akcja-reaktywacja

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

Uhc tylko taki bardzo ogarnięty. W Polsce jeszcze nie widziałem tego trybu

Są takie serwery w Polsce :).

@topic

Czegoś czego nie ma w polsce :) Oczywiście, musisz zrobić autorski plugin :P

banner.jpg

Opublikowano

@"Ankator", kto by wrócił? Myślę, że jest parę takich osób. Może osoby, które pamiętają te stare czasy, i chciały by zagrać na takim serwerze połączyły by swoje siły, i zrobiły taki serw?

Taka akcja-reaktywacja

Mówisz konkretnie o osobach, które już nawet nie grają z winy na community?
Opublikowano

Jeśli chodzi o klasyczny FB myślę, że ze 20-40 graczy dziennie by się jeszcze znalazło.

Tym bardziej, że gracze potrzebują nowości, a nie jakiś pseudo-fb na których jest nawalone z 100 niepotrzebnych pluginów.

Opublikowano

Reklamować się w jednym z tematów to złamanie zasad. A dlaczego nikt u Ciebie nie gra? Ponieważ jest miliony takich serwerów w Polsce.

Opublikowano

Moim zdaniem stworzyć serwer minigame ale trzeba mieć dobra/e maszyne/maszyny.

Jeżeli chcesz stworzyć serwer minigame to wezme z toba współprace, nic nie biorę tylko pomagam w pluginach lub zostane na stałe :).

Opublikowano

Coś autorskiego, ewentualnie jakiś fb z starych czasów gdzie nie używało się plotme tylko działki były ręczne ew. można zrobić tak że blokiem grającym można działke zrobić, system z brodaci.net jak ktoś kojarzy :).Można zrobić też RPG, bo mało jest takich a z questami to chyba w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...