Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z Play a LOL

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś korzysta z internetu orange grając w lola? Dzis odkrylem ze od niedawna u mnie w domu siega zasieg LTE, mam lepszy ping i zamiast 6mb mam 38mb ... Gra dziala plynniej tylko boje sie grac zeby mi nie przekroczylo limitu. Czy ktoś orientuje sie ile MB pakietu pobiera podczas 30 min gry? Mniej wiecej. No chyba ze da sie to jakos policzyc to powiedzcie mi jak. Mam abonament w play za 100zl i mam w tym 3gb internetu i sie zastanawiam na ile mi to starczy. pozdrawiam

Opublikowano

ok 7 mb.

100 zl i tylko 3 gb?!??!!?!?

tak bo zalezalo mi glownie na rozmowach. mam nielimitowane sms mms i polaczenia do wszystkich sieci w tym stacjonarne, 1000 minut za granice i 3gb

tylko 7mb ? strasznie malo... myslalem ze to wiecej pozera, dzieki za odp :)

Opublikowano

Osobiście w ch*j odradzam neta z play'a!

Miałem przez jakiś czas i dostawałem kur**cy, lagi, transfer (gówno nie internet)

Nie polecam, zdecydowanie odradzam.

Opublikowano

gra 30 min pobiera do 100MB a nie śmieszne 7

a co do internetu to nawet oferta 2zł za 1GB jest nieopłacalna (najlepiej 1GB 1zł)

Hejo

Opublikowano

w orange jest fajna opcja, doładowujesz konto za 30zl i masz bonusowe 6gb. Raz gralem na tym necie w lola ale nie pamiętam ile zeżarło bajtów

Na orange nie da się grać w lola.

Co do ilości transferu to jeden mecz pobiera ok. 100mb. Jeżeli często grasz w lola to możesz mieć problemy ze względu na małą ilość zakupionego internetu.

Opublikowano

Na orange nie da się grać w lola.

Co do ilości transferu to jeden mecz pobiera ok. 100mb. Jeżeli często grasz w lola to możesz mieć problemy ze względu na małą ilość zakupionego internetu.

Co ty gadasz, ja mam internet w orange i gram normalnie w lola przy pingu okolo 38

Opublikowano

Co ty gadasz, ja mam internet w orange i gram normalnie w lola przy pingu okolo 38

to się ciesz bo ja na orange mam 40-50 i gram jakbym miał 200.

Ja ostatnio grałem na Playu i problemów nie było, ping tak ok. 60. Za 50 zł miesięcznie masz tzw. "nielimitowany" transfer na 30 dni, aka. do 100GB z pełną prędkością  a później 1mb/s dl/ul.

Opublikowano

Czy to normalne, że zjadło mi 1.5gb pakietu za: za 3 gry w lolu, 2 godziny na skype, oraz ok 2 godziny filmu ?

Skype trochę zrzera, kiedyś się na tym przekonałem, zapomniałem włączyć wifi w telefonie jak byłem w domu, gadałem z kolegą na skype i mi się limit skończył po pierwszym dniu od reseta danych, haha.

PD: Co do orange, kiedyś go miałem i straszne ścinki na lolu, constant ping ponad 160, niby nie taki duży ale nie dawało się grać, czułem jakbym miał 500, odkąd zmieniłem internet na miejscowy chodzi jak złotko.

Opublikowano

Kiedyś testowałem i Na jedną rozgrywkę 40 +/- minut internet pobiera tera od 50mb do 80 zależności jak długa gra kiedyś to pobierało tylko 25mb na jedną grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...