Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki adc wedlug was dobry w aktualnej mecie?

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucian, Corki, Ezreal.

Dwóch pierwszych ma ogromny damage i mobilność, obrażenia w każdej fazie gry. Ez z początku jest trochę słaby, ale w late nadrabia poke'iem jakiego dwóch pierwszych nie ma.

Opublikowano

Aktualnie wiekszosc adc sie dobrze sprawdza, ja gram glownie lucianem, kalista i tristana.

Ale top 3 to mysle ze lucian, corki i graves(oczywiscie na topa/jungle)

Opublikowano

A według mnie to Graves, MF i Kog`Maw

Kog jest slaby, nie ma dasha a przy takiej szybkosci ataku stoi w miejscu, kitowanie odpada calkowicie.

Opublikowano

Kog jest slaby, nie ma dasha a przy takiej szybkosci ataku stoi w miejscu, kitowanie odpada calkowicie.

Gadaj co chcesz, według mnie jest naprawdę dobry, a to że sieka tylko przy staniu w miejscu to może dobić przeciwnika z ulti. Nie ma escapu ale za to ma potęgę, której jak widać tylko ja tak uważam. Zresztą żeby dostać się do wymarzonej dywizji to nie trzeba grać takimi jakimi są uważane za op. OP jest się wtedy kiedy jest w dobrych rękach. Nieraz widziałem tych adc jak Varus czy Urgot, które są rzadko pickowane, a były niezwykle wkurzające i zadawały duży dmg.

Opublikowano

Lucian, Tristana, Ez top picki.

Corki, Graves i Vayne też spoko. 

Opublikowano

Blue Ez = rozpierdziel.

Wczoraj wrócilem do lola po chwili nieaktywnosci. 1 Mecz nim zakonczylem 11/4 grajac z platynami.

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...