Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lagami :(

Mattiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Otóż w dzień zakończenia sezonu 5 zaczął się pie*dolić strasznie lol, z czasem to mineło te śmieszne lagi itd..

Teraz cały czas grałem na WTFast tworzyłem co 14 dni nowe konto, bo inaczej nie działa, a teraz mi wyskakuje że Trial minął nie zależnie od tego czy założę nowe konto czy nie.. ;/ Na LoL;u mam 75 Pingu na TS 60 a tak mi ścina postać bez WTFast'a że nie da się grać :/ przez chwile działa normalnie po czym ze stunuje np. Bardem kogoś z Q dostaje laga na 1,5 sek po czym ta postać w sumie dostała stuna ale tego nie widziałem i przez kolejne 5 sek teleportuje mi się postać, nie da się tak grać :/ za duże opoźnienia a nie oszukujmy się każde 5 ms'u robi różnicę ... ;/

Moje Pytanie co, co mam zrobić, lub czy jest jakiś podobny Program :(

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Niestety, jedyny program to Kill Ping lecz u nikogo raczej to się nawet włączyć nie chce (poza tym niby jest na 2 dni)

Innego takiego programu nie udało mi się znaleźć i na chwilę obecną jest wielka kicha.

Na pomoc od Riotu także nie ma co liczyć jak narazie

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Wylacz zbedne programy w menadzerze zadan ;p

Nic mu to nie da. Nie pisz zbędnych postów w co drugim temacie.

Lagi są spowodowane od strony Rito.

"Witamy Panie xxx przepraszamy za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź ale problem z wysokimi pingami w Legaue of Legends był przez nas szczegółowo weryfikowany. Problem jest związany z przeciążonymi łączami i serwerami szwedzkiego operatora Telia, który obsługuje międzynarodowy ruch internetowy w Europie północnej i wschodniej, a z którego usług korzysta producent Legaue of Legends - firma Riot Games. Wysokie pingi na serwerach Telii dotyczą wielu graczy z Europy, którzy korzystają z internetu od różnych dostawców. Gracze Legaue of Legends na podstawie adresów IP są przydzielani do różnych serwerów, z których część niestety powoduje znacznie podwyższony ping. Problem dotyczy głównie serwerów EUNE. Jako Orange zgłosiliśmy opisany problem do Telii natomiast nie mamy wpływu na współpracę między Riot Games, a Telią i zachęcamy do zgłaszania sprawy bezpośrednio do Riot Games. Na zakończenie możemy napisać, że wielu graczy radzi sobie z tym problemem używając programu WTFast dzięki któremu łączą się z mniej obciążonym serwerem zamiast z tym automatycznie przyznanym przez producenta gry."

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Pink kill musisz zrobić przez własnoręczne podpięcie swojego .exe i wybranie serwera u mnie śmiga ok trochę gorzej niż na WTFaście ale multi można założyć jeśli komuś się chce co 2 dni lepsze to niż granie z freezami  -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...